Kızlarla konuşmayı istememek

  • Konuyu başlatan Olny
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 2B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Olny

Decapat
Katılım
22 Kasım 2018
Mesajlar
120
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Eskiden bir çok kızla konuşurdum tabii sadece sanalda. Çok konuşurdum hatta görüntülü bile. Gülüşürdüm, hepsi de bir birinden güzeldi ama şimdi zaman benim için çok değişti. Yani diyorum ki aşık olmadığım bir kızla neden konuşayım, arkadaş olayım, onunla kahkaha atayım. Zaten şimdiki zamanda erkek kız kankalığı, kardeşliği mi kalmış ki? Ben sanaldan yalnızca birine aşık olmuştum, kalbime ilk kez birisi girmişti... Bu arada bir kızla buluşmadım bile daha! Bende mi bir yanlış var sizce? Yoksa benim gibi düşünenler var mıdır?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanaldan sadece konuşursun, aşık olmazsın ya. Aynı senin gibi bir tane arkadaşım var. O da aynen senin gibi gerçekte hiç kızla konuşmamış. Sonuçta sevdiğin insana, dokunmak falan istersin. Sanal bu yüzden saçma.
Gerçek hayatta konuşursan alışırsın. En azından kız kanka falan yapmak bile iyi geliyor insana.
 
Bu gibi şeyler basit dertler. Bir bakmışsın böyle bir derdin kalmamış. Sanaldan aşık olduysan ve muhabbetin iyiyse telefonunu alırsın konuşursunuz buluşursunuz yani. Kafa dengi biriyse neden olmasın? arkadaş veya kız arkadaşın olarak görebilirsin, tabii o seni öyle görüyorsa. Ama fotoğrafsız mesajlaşarak aşık olduysan ki sanmıyorum bayağı garipmiş.
 
Biriyle sohbet etmeden nasıl aşık olacaksın anlamadım ?
 
Biriyle sohbet etmeden nasıl aşık olacaksın anlamadım?

Her şey konuşmak değil bence.

Bu gibi şeyler basit dertler. Bir bakmışsın böyle bir derdin kalmamış. Sanaldan aşık olduysan ve muhabbetin iyiyse telefonunu alırsın konuşursunuz buluşursunuz yani. Kafa dengi biriyse neden olmasın? Arkadaş veya kız arkadaşın olarak görebilirsin, tabii o seni öyle görüyorsa. Ama fotoğrafsız mesajlaşarak aşık olduysan ki sanmıyorum bayağı garipmiş.

Hayır, fotoğrafı vardı, numarası da vardı zamanında birinin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı