Kızlarla nasıl sosyalleşilir?

Benimle alman usulü hesap ödeyen güzel sarışın kızlara fena hastayım. Hesap bir yana da nedense sarışın kızlar bana çok çok fazla çekici geliyor.

Ve kabulde ediyorum.Belki dikkate edeniniz vardır. Çoğu şeyde sürekli Almanları Avrupalıları örnek gösteriyorum. Doğrudur. Alman aşığımdır. Türkçeyi iyi ki burada yazıyorum da aklımda kalıyor. Fakat ben iyi bir şey yaptığımı düşünüyorum. Adamlar sistematik her şey yolunda işliyor. Kültür desen o da tamam zaten.

Kuralların bazılarını eşitlikler için baştan yapılandırmak gerekli.
Hocam zaten kızı da var erkeği de var arkadaşlarımın içerisinde. Hepsi de öyle gözlemlediğime göre öyle. Zaten orada eşitlik gayet var. Türkiye için konuşuyorsak bu konuda gerçekten de eksiğiz.

Bu olay hem sana bağlı olur hem de çevrendeki kızlara. Eğer çevrendeki kızlar sadece "kız mevzuları" ile uğraşıyorsa bu gayet normaldir ama bir kızla da oyunlar hakkında konuşmaya çalışırsan konuşamazsın (çok nadir). Ben 7. sınıftan beri kızlarla gayet iyi anlaşırım. Kızlarla iyi anlaşmak yavşamak değildir bunu karıştırmayın. Karşıdaki kişiyle samimi olmak istiyorsan ilk önce ona çıkarının olmadığını göstermen gerekir yani bu amacının sevgili değil dost olmak istediğini karşı tarafa göstermen gerekir. Eğer bir anda kızların grubuna atlarsan olmaz. Hafiften oynadıkları oyunlara katılacaksın, ufak sır vereceksin (güven kazanmak için) sonra konuşmalara katılacaksın. Eğer sınıfındaki kızlar gruplara bölünmüşse ilk gözlem yapacaksın en uygun taraf hangisi diye sonra onlara katılacaksın ama bunu dikkatli yapman gerekir. Kimseye düşman olma ama samimmi olmana da gerek yok. ( çok acayip anlattım biliyorum kusura bakma ama karışık iş) bir kızla mutlaka gerçek arkadaşlık kur bence. Ne olursa olsun sana yararı dokunur. Hem konuşursun hem arkadaşın olur (sevgili değil, arkadaş). Hemde onun çevresiylede otomatik bir bağın olur ortama çabuk girebilirsin fakat bu gerçek arkadaş olayı çok uzun sürelerde olur ve karşı tarafa güven kazandırman gerekir.

Arkadaş ortamında kız/lar'ın da olması ne gibi farklılıklar oluşturuyor? Bilmiyorum çünkü takıldığım arkadaşlarımın hepsi erkek, 6 tane sap geziyoruz.

Kanka çok basit çekinmeden konuş bir erkekle konuşur gibi ama dozunu kaçırma. Kızlar da insan sonuç olarak o saçma salak kızlar Twitter’da var sadece. Bir formülü yok olayın senin problemin çekingen olman. Rahat olursan kızlar zaten kendiliğinden geliyor. Biraz da tanınman lazım “popi” saçmalığı gibi maalesef. Okulda hiç tanımadığım kızlar bile yanıma geliyorlar muhabbete. Çoğunun adını bilmem. Neden geliyorlar yalaka olduğum için mi? Hayır. Muhabbetim iyi çünkü. Övünmek için değil örnek için söylüyorum. Yoksa sen kızın suratına bön bön bakarsan senle arkadaş olsa ne olmasa ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…