Kızlarla nasıl sosyalleşilir?

Hocam tamda üstüne bastınız. Ben 4-5 yıldır her yaz ve her kış Almanya'ya gidiyordum eskiden. Tüm arkadaşlarım orada zaten. Burada daha yeni 1 kişiyle tanıştım. Bir yere gidince herkes kendine özel hesabını alır herkes tek tek gider ve öderdi benim arkadaşlarda.Kimse de sormaz sen kaç ödedin vs. diye de. Fakat bunlar kültürle alakalı şeyler. Maalesef bizim kültür pekte iyi değil gibi.
Benimle alman usulü hesap ödeyen güzel sarışın kızlara fena hastayım. Hesap bir yana da nedense sarışın kızlar bana çok çok fazla çekici geliyor.

Hocam tamda üstüne bastınız. Ben 4-5 yıldır her yaz ve her kış Almanya'ya gidiyordum eskiden. Tüm arkadaşlarım orada zaten. Burada daha yeni 1 kişiyle tanıştım. Bir yere gidince herkes kendine özel hesabını alır herkes tek tek gider ve öderdi benim arkadaşlarda.Kimse de sormaz sen kaç ödedin vs. diye de. Fakat bunlar kültürle alakalı şeyler. Maalesef bizim kültür pekte iyi değil gibi.
Ve kabulde ediyorum.Belki dikkate edeniniz vardır. Çoğu şeyde sürekli Almanları Avrupalıları örnek gösteriyorum. Doğrudur. Alman aşığımdır. Türkçeyi iyi ki burada yazıyorum da aklımda kalıyor. Fakat ben iyi bir şey yaptığımı düşünüyorum. Adamlar sistematik her şey yolunda işliyor. Kültür desen o da tamam zaten.

Dostlar kızlarla aram pek iyi değildir. Konuşmam. Daha doğrusu beceremem, konuşacak bir şeyim olmaz yahut korkarım. Ama öyle en ufak bir hareketimde linçlenecek kadar da değil. 10. sınıfa gidiyorum, sınıftaki diğer çocukları göre kısa sayılırım(1.68). Bir de esmerim yani daha istediğiniz bir şey varsa anlatırım ama lütfen şu kardeşinize bir yardımcı olun. Geçen ay teyzelere misafirliğe gittiğimizde kızlarla aran nasıl diye sorunca cevap vermemiştim. Teyzem de şakayla karışık bir biçimde "gay misin len yoksa?" demişti.
2 gün boyunca sosyale girmemeyi düşünüyorum bu konuyu açtığım için.
Troll değil bu arada.

Bu olay hem sana bağlı olur hem de çevrendeki kızlara. Eğer çevrendeki kızlar sadece "kız mevzuları" ile uğraşıyorsa bu gayet normaldir ama bir kızla da oyunlar hakkında konuşmaya çalışırsan konuşamazsın (çok nadir). Ben 7. sınıftan beri kızlarla gayet iyi anlaşırım. Kızlarla iyi anlaşmak yavşamak değildir bunu karıştırmayın. Karşıdaki kişiyle samimi olmak istiyorsan ilk önce ona çıkarının olmadığını göstermen gerekir yani bu amacının sevgili değil dost olmak istediğini karşı tarafa göstermen gerekir. Eğer bir anda kızların grubuna atlarsan olmaz. Hafiften oynadıkları oyunlara katılacaksın, ufak sır vereceksin (güven kazanmak için) sonra konuşmalara katılacaksın. Eğer sınıfındaki kızlar gruplara bölünmüşse ilk gözlem yapacaksın en uygun taraf hangisi diye sonra onlara katılacaksın ama bunu dikkatli yapman gerekir. Kimseye düşman olma ama samimmi olmana da gerek yok. ( çok acayip anlattım biliyorum kusura bakma ama karışık iş) bir kızla mutlaka gerçek arkadaşlık kur bence. Ne olursa olsun sana yararı dokunur. Hem konuşursun hem arkadaşın olur (sevgili değil, arkadaş). Hemde onun çevresiylede otomatik bir bağın olur ortama çabuk girebilirsin fakat bu gerçek arkadaş olayı çok uzun sürelerde olur ve karşı tarafa güven kazandırman gerekir.

Kanka çok basit çekinmeden konuş bir erkekle konuşur gibi ama dozunu kaçırma. Kızlar da insan sonuç olarak o saçma salak kızlar Twitter’da var sadece. Bir formülü yok olayın senin problemin çekingen olman. Rahat olursan kızlar zaten kendiliğinden geliyor. Biraz da tanınman lazım “popi” saçmalığı gibi maalesef. Okulda hiç tanımadığım kızlar bile yanıma geliyorlar muhabbete. Çoğunun adını bilmem. Neden geliyorlar yalaka olduğum için mi? Hayır. Muhabbetim iyi çünkü. Övünmek için değil örnek için söylüyorum. Yoksa sen kızın suratına bön bön bakarsan senle arkadaş olsa ne olmasa ne.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı