KK aday olsun ne var ki diyen arkadaşlar hala burada mı?

Burada Ali Uçak MHP adayı oldu kendi reklamını çok güzel yaptı ve tanıttı. Bölgedeki üzüm üreticilerinin sorunlarını dinledi ve birçok AKP'li MHP'ye bastı. Aynı örnek Erzincan'da var Mustafa Sarıgül Erzincan'ı kırmızıya boyadı. Tek suçu halka atmak rasyonel bir şey değil muhalefet rehavete kapıldı. Sen nasıl eski fetöcüleri atatürkçülüğe ırkçılık diyen adamı aday gösteriyorsun? Halka hitap edecek insanları neden aday yapmadı ve bu adaylar kendini doğru düzgün tanıtmadı?
İsimleri eleştirebilirsin lakin propaganda faaliyetleri müthiş yürüdü.

Bakın, Kılıçdaroğlu'nun adaylıgını asla desteklemedim, seçime 2 hafta kala CHP başkanlarıyla görüşüp eleştirdim. Suç muhalefette olabilir ama bu halkın cahilliğini hafife almayın.
 
Dün kkye oy verdim diye ailem beni vatan haini ilan etti fetöcü dedi. Darbe yapıldığında 6.sınıftaydım😀. Harbiden her şey müstahak.

Aynısı, sülale içinde çoğu kişi CHP'ye oy verirken babam çıkıp " Vatan hainisiniz" dedi. Komik bayağı. En yakınımdaki kişi böyleyken gerisinin de böyle olduğunu anlayabiliyorum ve her şeyi hak ediyorlar.
 
Bırakın şu Kemal Kılıçdaroğlu aday olmasaydı kazanırdık ayaklarını. Bu seçimde uzun adamın karşısına Atatürk'ü koysanız, Atatürk'ü bile zorlayacak bir seçim olurdu. Çünkü kafalarının içi bulgur dolu olan halkımız bu seçim olayını o kadar çok fanatikleştirdi ki, uzun adam gelse bana oy verenin yedi sülalesini s.. dese bile oy oranın da hiçbir düşüş yaşanmayacaktı.

Bu halkın cahilliğini çok hafife alıyorsunuz ve en büyük hatayı burada yapıyorsunuz. Deprem bölgelerinde bile çoğunluk olarak AKP önde çıktıysa, kusura bakmayın ama Kemal Kılıçdaroğlu'nun burada yapabileceği hiçbir şey yoktur.
 
Son düzenleme:
CHP tarafı Atatürk`ü mezarından çıkarıp aday yapsa yine Erdoğan kazanırdı adaylık pek bir durum olduğunu sanmıyorum. Deprem bölgesine de saygım falan yok artık kim ne derse desin keşke çoluk çocuk hariç hepsi ölüp gitseydi.
 
Değil kk Atatürk canlansa bu ülkeyi düzeltemez takılmayın bu kadar şu gelmiş bu gelmiş diye.
Atatürk'ü bırak, Muhammed Peygamber gelse bile oy alamaz. Ciddi söylüyorum.
Bu Ak-Koyunlar Tayyib'e tapıyorlar. Allah gibi adam diyorlar. Bunun daha da ötesi yok.
 
Deprem bölgesindeki Ak parti seçmenleri, ahbap yardımlarını vs. devletin gönderdiğini düşünüyor olabilir mi? Reklam yapılması hiç hoş bir hareket değil fakat insanımız böyle olduğu sürece üzerine basa basa söylemek lazım. Bir bardak su verirken bile "bunu devlet vermedi" demek lazım. Gerçekten yazık.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı