KK3 Pro vs Supernova

staticc001

Decapat
Daha fazla  
Sonunda paramı toplayabildim ama acayip kararsız bir insanım, bu 2 kolun da düzgün Türkçe incelemesi olmaması beni zorluyor bu 2'si arasında yorum yapacak veya KK3Pro'yu Gaming Gen TR ya da laptop.com.tr'den alacağım Supernova'da Amazon'da bu sitelerden indirim kodu falan fiyat olarak inmemi sağlayacak bir şey bilen varsa seçimimi kolaylaştırır, tekrar sağ olun.

Sonunda paramı toplayabildim ama acayip kararsız bir insanım, bu 2 kolun da düzgün Türkçe incelemesi olmaması beni zorluyor bu 2'si arasında yorum yapacak veya KK3Pro'yu Gaming Gen TR'ya da laptop.com.tr'den alacağım Supernova'da Amazon'da bu sitelerden indirim kodu falan fiyat olarak inmemi sağlayacak bir şey bilen varsa seçimimi kolaylaştırır, tekrar sağ olun.

Whatgeek üzerinden Cyclone 2 bu fiyatlara geliyordu yanlış hatırlamıyorsam ayrıca çoğu kullanıcı için gulikit gamepadler hayal kırıklığı diye duydum.
@Katipke

Sonunda paramı toplayabildim ama acayip kararsız bir insanım, bu 2 kolun da düzgün Türkçe incelemesi olmaması beni zorluyor bu 2'si arasında yorum yapacak veya KK3Pro'yu Gaming Gen TR ya da laptop.com.tr'den alacağım Supernova'da Amazon'da bu sitelerden indirim kodu falan fiyat olarak inmemi sağlayacak bir şey bilen varsa seçimimi kolaylaştırır, tekrar sağ olun.
KK3 Pro. GameSir Cyclone 2 de bakabilirsiniz.

KK3 Pro. GameSir Cyclone 2 de bakabilirsiniz.
Hocam cylone 2 bütçemi aşıyor ya

Whatgeek üzerinden Cyclone 2 bu fiyatlara geliyordu yanlış hatırlamıyorsam ayrıca çoğu kullanıcı için gulikit gamepadler hayal kırıklığı diye duydum.
@Katipke
Katipkeyi çok darladım en son sövecek ajshahsha çok kral adam ama whatgeek güvenilir bir yermi nasıl işliyor

Hocam cylone 2 bütçemi aşıyor ya

Katipkeyi çok darladım en son sövecek ajshahsha çok kral adam ama whatgeek güvenilir bir yermi nasıl işliyor
Yok hocam estağfurullah her zaman etiketleyebilirsiniz. Whatgeekten almak için mavi forumda 4500 tl ile başlayan benim bir konum var. Orda bahsedilen şekilde yapabilirsiniz bir arkadaş anlatmıştı. Ben kendi kolumu ordan aldım ve güvenilir güzel bir site.

Yok hocam estağfurullah her zaman etiketleyebilirsiniz. Whatgeekten almak için mavi forumda 4500 tl ile başlayan benim bir konum var. Orda bahsedilen şekilde yapabilirsiniz bir arkadaş anlatmıştı. Ben kendi kolumu ordan aldım ve güvenilir güzel bir site.
Hocam mavi Forum bumudur acaba biraz malımda anlamıyorum kusura bakmayın

Bide amazonda yada gen tr den kod mod bildiğiniz birşey varmıdır sizin anlattığınıza göre Süper nova daha iyiydi onu seçicem galiba whatgeek olmazsa

Yok hocam estağfurullah her zaman etiketleyebilirsiniz. Whatgeekten almak için mavi forumda 4500 TL ile başlayan benim bir konum var. Orada bahsedilen şekilde yapabilirsiniz bir arkadaş anlatmıştı. Ben kendi kolumu oradan aldım ve güvenilir güzel bir site.

Hocam supernovayı tercih ediyorum Allah'ın izniyle ama hala kafam karışık hissediyorum ajdhshdhhahd.

Son düzenleme:
Hocam mavi Forum bumudur acaba biraz malımda anlamıyorum kusura bakmayın

Bide amazonda yada gen tr den kod mod bildiğiniz birşey varmıdır sizin anlattığınıza göre Süper nova daha iyiydi onu seçicem galiba whatgeek olmazsa

Hocam supernovayı tercih ediyorum Allah'ın izniyle ama hala kafam karışık hissediyorum ajdhshdhhahd.
Güzel kol hocam. Tr içinde alınabilecek en mantıklı kol denebilir bence

Güzel kol hocam. TR içinde alınabilecek en mantıklı kol denebilir bence.

KK3 Pro'yla çok arada kalmıştım sizin dediğiniz gibi Reddit'te kolunda arıza olanlara denk geldim süper Nova dediğiniz gibi daha mantıklı geldi yanlış anlamayın kusura bakmayın lütfen zar zor pederi ikna ettim başka deneme şansımda yok kol uzun süreler bende kalcağı için çok seçici davrandım çok sağ olun her şey için hocam.

KK3 Pro'yla çok arada kalmıştım sizin dediğiniz gibi Reddit'te kolunda arıza olanlara denk geldim süper Nova dediğiniz gibi daha mantıklı geldi yanlış anlamayın kusura bakmayın lütfen zar zor pederi ikna ettim başka deneme şansımda yok kol uzun süreler bende kalcağı için çok seçici davrandım çok sağ olun her şey için hocam.
Rica ederim hocam ne demek. Her zaman sorabilirsiniz sorunuz olursa da.

Güzel kol hocam. TR içinde alınabilecek en mantıklı kol denebilir bence.

Süpernova başından beri hoşuma gidiyorduda KK3Pro'ya nazaran Türkçe incelemesi olmaması beni çok kararsız bırakıyordu ama herkes GameSir'in kalitesini övüyor yarın halledeceğim kesin dümenden Amazon'dan indirim kodunfalan baktımda yok herhalde herkes indirimli ucuza falan aldım deyince merak ettim.

Rica ederim hocam ne demek. Her zaman sorabilirsiniz sorunuz olursa da.
İyiki varsınız hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı