KK3 Pro vs Supernova

O eksikler benim için çok önemli değil hocam da şu an Gamepad'e bir harcama yapasım yok. Param olsa flydigi vader 4 Pro yapıştırır geçerdim :D hayalim.

Hocam kolada o kadar verilmez be o kadar para versem evimin köşesinde tutarım her gün tozlanmasın diye kalkar bakımını yapar kutusuna geri koyarım ajdjajdjsjjshd.

Çok garip bir şey ama sanırım drifte yakın bir şey. Bu kolda drift sorunu çok yaygın bir sorun o yüzden sormuştum. Cyclone 2 bence kesinlikle bir yükseltme Elite series 2'ye göre. Tek eksisi 2 arka butonu olması ve stick yüksekliği değişememesi.

Hocam supernovada 1 ay geçtikten sonra tetiklerde kırılma tarzı yorumlar var Amazon'da dikkate alıncak bir sorun mu?

Son düzenleme:
Hocam kolada o kadar verilmez be o kadar para versem evimin köşesinde tutarım her gün tozlanmasın diye kalkar bakımını yapar kutusuna geri koyarım ajdjajdjsjjshd.

Hocam supernovada 1 ay geçtikten sonra tetiklerde kırılma tarzı yorumlar var Amazon'da dikkate alıncak bir sorun mu?
Bir sorun olursa garantiye gönderilir veya kronik sorunsa iadesi sağlanır hocam. Hem amazon hem gizala garantisi var sorun olacağını düşünmüyorum

Bir sorun olursa garantiye gönderilir veya kronik sorunsa iadesi sağlanır hocam. Hem Amazon hem gizala garantisi var sorun olacağını düşünmüyorum.

Çok sağ olun hocam Allah sizden razı olsun çok yardımcı oldunuz en başından beri sonunda rahatlıkla seçimimi yaptım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı