KK3 Pro vs Supernova

Süpernova başından beri hoşuma gidiyorduda KK3Pro'ya nazaran Türkçe incelemesi olmaması beni çok kararsız bırakıyordu ama herkes GameSir'in kalitesini övüyor yarın halledeceğim kesin dümenden Amazon'dan indirim kodunfalan baktımda yok herhalde herkes indirimli ucuza falan aldım deyince merak ettim.

İyiki varsınız hocam
Parolapara kartınız yoksa ilk alışverişte 400 TL indirim veriyor. Amazon üzerinden alırken deneyebilirsiniz hocam. Direkt kendi hesabınıza atabileceğiniz bir cashback sağlıyor

Ne kadardır kullanıyorsunuz hocam

6 ayı geçiyor sanırım, şu problemi yaşıyorum ama bu Drift problemi mi bilmiyorum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca çok küçük bile hareket ettirsem ortadaki ibare çok hafif o tarafa bakıyor…

6 ayı geçiyor sanırım, şu problemi yaşıyorum ama bu drift problemi mi bilmiyorum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ayrıca çok küçük bile hareket ettirsem ortadaki ibare çok hafif o tarafa bakıyor…

Hocam drift bundan daha iyi bir şey benim önceki koldada başlamıştı kırıp çöpe atmıştımda benimki Sony'nin çakma kollarındandı sizin iş daha zor.

Parolapara kartınız yoksa ilk alışverişte 400 TL indirim veriyor. Amazon üzerinden alırken deneyebilirsiniz hocam. Direkt kendi hesabınıza atabileceğiniz bir cashback sağlıyor.

Hocam o zaman yarın kesin süper Nova alıyorum gönül rahatlığıyla KK3Pro'ya tercih edilecek koldur dime.

Hocam drift bundan daha iyi bir şey benim önceki koldada başlamıştı kırıp çöpe atmıştımda benimki Sony'nin çakma kollarındandı sizin iş daha zor.

Hocam o zaman yarın kesin süper Nova alıyorum gönül rahatlığıyla KK3Pro'ya tercih edilecek koldur dime.

Nova derken Fantech’ten bahsediyorsanız Fantech’in kalitesiz hiç kalitesiz denilen bir ürünüyle karşılaşmadım, Mouse olarak Fantech Helios II Pro S kullanıyorum çok iyi gerçekten. Bu adamlar çok bilinmese de yapıyor bu işi.

Gamesir’den bahsediyormuşsunuz pardon.

6 ayı geçiyor sanırım, şu problemi yaşıyorum ama bu Drift problemi mi bilmiyorum:

Çok garip bir şey ama sanırım drifte yakın bir şey. Bu kolda drift sorunu çok yaygın bir sorun o yüzden sormuştum. Cyclone 2 bence kesinlikle bir yükseltme elite series 2'ye göre. Tek eksisi 2 arka butonu olması ve stick yüksekliği değişememesi

Nova derken Fantech'ten bahsediyorsanız Fantech'in kalitesiz hiç kalitesiz denilen bir ürünüyle karşılaşmadım, mouse olarak Fantech Helios II Pro s kullanıyorum çok iyi gerçekten. Bu adamlar çok bilinmese de yapıyor bu işi.

Yok hocam GameSir Super Nova Wireless Gaming Controller for PC/Switch/iOS/Android, Hall Effect Stick & Trigger, Rubberized Grips, RGB Lighting, Swappable ABXY, Detachable Faceplate, 1000mAh with Charging Dock : Amazon.com.tr: Elektronik GameSir'in süper Nova'sı aslında KK3Pro'yla arada çok fark yokta kolların doğru düzgün Türkçe incelemesini bulmak sıkıntı bir de benim obsesiflik yüzüne içimdeki bir ses almışken arasından daha iyisini almak istiyor o yüzden biraz yoruyorum insanları bu da beni mahcup hissettiriyor.

Çok garip bir şey ama sanırım drifte yakın bir şey. Bu kolda drift sorunu çok yaygın bir sorun o yüzden sormuştum. Cyclone 2 bence kesinlikle bir yükseltme elite series 2'ye göre. Tek eksisi 2 arka butonu olması ve stick yüksekliği değişememesi

O eksikler benim için çok önemli değil hocam da şu an gamepad’e bir harcama yapasım yok. Param olsa Flydigi Vader 4 Pro yapıştırır geçerdim :D hayalim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı