Çözüldü Klasörler çok yavaş açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sholvax

Attopat
Daha fazla  
RAM
32 GB
Ekran kartı
Nvidia GeForce RTX 4050
İşlemci
12. nesil i7
Bilgisayarda açmaya çalıştığım çoğu klasör 1 dk veya biraz daha üstü süre bekletiyor. Bazı taramalar yaptım ama bir şey çıkmadı. İşletim sistemi olarak Windows 11 Pro kullanıyorum. Ayrıca SSD de var. Biraz araştırıp Windows Gezgini ile alakalı ufak ayarlamalar (geçmişi temizlemek gibi) yaptım ama onlar bir işe yaramadı. Sistem olarak da kötü bir sistemim yok donanım kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Yazılım olarak belki yanlış giden bir şeyler vardır. Virüs taramasından da bir şey çıkmadı.

Çözüm
Az önce cevaplara bakmak için bilgisayarı tekrar açtım. Ve garip şekilde artık bir sıkıntı olmuyor. Kendi kendine bir şekilde düzelmiş sanırım.

Not: Mesajı göndermeden kontrol edeyim dedim son güncellemeyi yapmış PC sanırım onun sayesinde düzeldi.

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim.
Aynı zamanda oyunlar başlatılırken de kısa da olsa (yaklaşık 10 saniye) bir bekleme anı oluyor ama normaldir diye düşünüyordum
Bir disk testi yapın derim.
https://www.hdtune.com/files/hdtunepro_575_trial.exe
Buradan HD Tune'u indirin. Error scan yapıp sonucuyla beraber health menüsünü de paylaşın. Quick scan tiki kapalı olsun error scan taramasında. 5.75 olmasının sebebi, 6.xx sürümlerinde tüm sektörlerin taranmaması.
Aynı zamanda Sentinel'den sağlık durumunu gönderin.
Buradan da okuma yazma hızını gönderin.

Az önce cevaplara bakmak için bilgisayarı tekrar açtım. Ve garip şekilde artık bir sıkıntı olmuyor. Kendi kendine bir şekilde düzelmiş sanırım.

Not: Mesajı göndermeden kontrol edeyim dedim son güncellemeyi yapmış PC sanırım onun sayesinde düzeldi.

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı