İnceleme Klasse Markt Sakura 90x40 mouse pad

Çok estetik duruyor bir tane alasım geldi.

Kesinlikle, Xrades bir marka vardı aynı fiyata resmen yazıcıdan basılmış kalitede ürünler satıyordu.

Siyah TH66 için aldım ben de.

Kesinlikle, Xrades bir marka vardı aynı fiyata resmen yazıcıdan basılmış kalitede ürünler satıyordu.

Siyah TH66 için aldım ben de.
Bundan bir önceki mouse padim de QP Prism 80x30 idi. Cartayı çekti 1-1.5 yılda Çok naifler vallahi. Sadece mouse sürterek bile hemen aşınıyorlar. Bakalım, bunun sonu iyi olur umarım. Gerçi o mouse padin hibe olmasında benim de suçum var biraz, skatezleri erimiş bir mouse ile kullanmıştım

7 aydır benim iğne söküp kaldırdığım ufak IP'ler harici bir sorunu yok hala taş gibi. Hunharca kullanmama rağmen hala bastısı 10 numara 5 yıldız.

@BerkayZ87 fiyatına göre oldukça kaliteli buldum. Dokusu ve baskısı güzel, dikişlerinde ya da köşelerinde deforme yok. Fare biraz yavaş kayıyor ama çok dert değil.

Eki Görüntüle 1603423
Hayırlı olsun, güzel görünüyor.

Bu arada mouse için isterseniz beyaz skatez alabilirsiniz, kayma performansını çok daha fazla arttırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…