Klavye devre dışı oldu

• Konuyu başlatan Agab
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.334
A

Agab

Ziyaretçi
Arkadaşlar eskiden kalma ekran kartı taktım. İlk önce bilgisayar açılırken bad bios hatası veriyordu ram yerini değiştirerek açtım. Şimdi ise klavye devre dışı. Aygıt yöneticisinden mouse ile yapabildiğim kadarıyla klavyede bu aygıt düzgün çalışıyor yazıyordu. Güncelle dedim en güncel yüklü dedi. Devre dışı bırak dedim şimdi hiçbir şey yok sıfırlandı her şey. Yardımlarınızı acil olarak bekliyorum. Klavyenin CD'si yok eskiden kalma zaten. Modeli a4Tech KL-7MU

Düzenleme: Klavye aygıtı tekrar gözüküyor aygıt yöneticisinde. Fakat klavye yine çalışmıyor.

Düzenleme: Arkadaşlar özür dilerim hallettim bilgisayarı yeniden açıp kapattım kendine geldi klavye :D

Arkadaşlar eskiden kalma ekran kartı taktım. İlk önce bilgisayar açılırken bad bios hatası veriyordu ram yerini değiştirerek açtım. Şimdi ise klavye devre dışı. Aygıt yöneticisinden mouse ile yapabildiğim kadarıyla klavyede bu aygıt düzgün çalışıyor yazıyordu. Güncelle dedim en güncel yüklü dedi. Devre dışı bırak dedim şimdi hiçbir şey yok sıfırlandı her şey. Yardımlarınızı acil olarak bekliyorum. Klavyenin CD'si yok eskiden kalma zaten. Modeli a4Tech KL-7MU

Düzenleme: Klavye aygıtı tekrar gözüküyor aygıt yöneticisinde. Fakat klavye yine çalışmıyor.

Düzenleme: Arkadaşlar özür dilerim hallettim bilgisayarı yeniden açıp kapattım kendine geldi klavye :D
Trollmusün? klavye olmada nasıl buraya konu açtın?

Kardeşim evde 4 bilgisayar var. Telefon var, tablet var. Troll sen misin? Kapandı konu hadi eyvallah.

#kapakyapayımderkenkapakolmak
Üzgünüm bilmiyordum fakat ağzını toplasan iyi olur kapak yapmak falan tüm olgunluğu alıyor götürüyor. Tabii küçük bir kardeşimizsen, orasını bilemem. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üzgünüm bilmiyordum fakat ağzını toplasan iyi olur kapak yapmak falan tüm olgunluğu alıyor götürüyor. Tabii küçük bir kardeşimizsen orasını bilemem iyi forumlar
Kusura bakma sinirliyim kız meselesi yüzünden. 21 yaşındayım, şu troll laflarına falan da çok gıcık olurum. Hızımı alamadım. İyi forumlar. Bu arada kimse bilemez zaten evimde ne olduğunu fakat tahmin etmek lazım leb demeden leblebiyi anlamak gibi :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı