Klavye, mouse ve mouse pad önerisi

Bütçe
10000

morf1nn

Centipat
Daha fazla  
Klavye için;
  • MCHOSE X75.
  • MCHOSE G75 Pro.
  • MCHOSE jet 75.
  • Ajazz AK820 Pro.
  • Darmoshark top75.
  • Aula F75 Max.
Bunların arasından hangisini almam daha mantıklı? (bütçe 3000-4000) kablosuz olması önemli %75 civarı olursa iyi olur.

Mouse için.
Logitech G PRO X Superlight 2
Bu fareyi düşündüm ama bütçemi aşıyor. Daha düşük fiyatlı 3000-4000 arası olursa daha iyi olur. Tutuşum relax claw gibi diyebilirim. Ellerim büyük.

Mouse pad için Klasse Longten veya Wraith.
(Bütçe 1000-2000)

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye olarak G75 Pro, mouse olarak da A9 Ultimate olabilir. A9 gpx ile hemen hemen aynı şekle sahip.
Mouse pad hakkında çok fikrim yok maalesef.

Mouse olarak daha hafif olsun dersen A9 Ultimate yerine A9 Air da bakabilirsin.

Pad için yüzey?

Klavye için;
  • MCHOSE X75.
  • MCHOSE G75 Pro.
  • MCHOSE jet 75.
  • Ajazz AK820 Pro.
  • Darmoshark top75.
  • Aula F75 Max.
Bunların arasından hangisini almam daha mantıklı? (bütçe 3000-4000) kablosuz olması önemli %75 civarı olursa iyi olur.

Mouse için.
Logitech G PRO X Superlight 2
Bu fareyi düşündüm ama bütçemi aşıyor. Daha düşük fiyatlı 3000-4000 arası olursa daha iyi olur. Tutuşum relax claw gibi diyebilirim. Ellerim büyük.

Mouse pad için Klasse Longten veya Wraith.
(Bütçe 1000-2000)
Mouse olarak diğerlerini dinlemeyin, direkt Rawm Leviathan V4 alın. Mousepad olarak da o bütçeye göre olan en iyi mousepadler wraith esports sitesinde "ATK Mousepadler" başlığı ile satılıyor. İstediğiniz yüzey tercihine göre karar verebilirsiniz. O başlıktaki mousepadler benzer yüzeye sahip. Benim önerim poron taban olan Atk X83 modelidir.

Pad için yüzey?
Hocam çok speed olmasını istemiyorum kontrol speed arası. Klavye kablosuz olursa çok daha iyi olur.

Mouse olarak diğerlerini dinlemeyin, direkt Rawm Leviathan V4 alın. Mouse pad olarak da o bütçeye göre olan en iyi mousepadler Wraith Esports sitesinde "ATK Mousepadler" başlığı ile satılıyor. İstediğiniz yüzey tercihine göre karar verebilirsiniz. O başlıktaki mousepadler benzer yüzeye sahip. Benim önerim poron taban olan ATK X83 modelidir.

Hocam o mouse hiçbir yerde stokta yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı