Klavye önerisi

Büyük enter, blue switch. Bütçeyi 66 TL aşıyor.

@TaksimAmca O klavye alınmaz. Zaten stoğu yok.

O bütçede bunları bulabildim.(biliyorum Warlock kötü)
Arkadaşların önerdikleri klavyeye bakabilirsiniz hocam warlock dışı gerçekten kötü :D

Şiddetle bütçeyi zorlarsan bunu GamePower Ogre Rainbow Mekanik TR Mavi Switch Klavye - PttAVM.com yazın deri bilekten biraz rahatsız olabilirsin seni bu 1-2 yıl götürür mavi switch olduğundan yazı yazarken daha rahat yazarsın ama biraz seslidir en sesiz membran biraz sesiz kırmızı switch oluyor bunun kırmızılısıda mevcut
Oyun içinde güzel ama üsteki kadar kaliteli ve iyi değil ama Redragon K512 Shiva RGB TR Q Membrane Mekanik Hisli Kablolu Gaming Klavye - incehesap.com
Üstteki kadar kaliteli değil derken GamePower'ın Redragon'dan daha kaliteli olduğunu kast ettiyseniz GamePower, Redragon'un yanından geçemez. Fason mal önermeyi bırakın artık!

Membrane, Low Profile olduğu için yazı yazmak da rahat ve keyifli olacaktır.
Görünümü güven vermedi, yazımı rahat mıdır? Ayriyeten bahsettiğiniz Membrane nedir?

Görünümü güven vermedi, yazımı rahat mıdır?

Bu fiyata iyi bir klavye, tam yazı yazmak için.
Low Profile olduğu için yazımı da rahat ve güzel.

Bu fiyata iyi bir klavye, tam yazı yazmak için.
Low Profile olduğu için yazımı da rahat ve güzel.
Klavye ışığını kapatmam mümkün mü?

Klavye ışığını kapatmam mümkün mü?
Mümkün hocam. Şuan o klavyeyle yazıyorum. Aşırı rahat ve hiç yormuyor. Dilerseniz ışığını da kısabilirsiniz. Nefes alma modu da mevcut. Ayrıca kısa yollar da bulunuyor. Mail kutusunu açma, hesap makinasını açma, tuşları kilitleme, windows tuşunu kilitleme gibi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı