Klavye Önerisi

Uygun olsun demişsin ama tam bütçeyi belirtsen daha iyi olurdu. Kimine göre 500 Lira, kimine göre de 100 Lira uygundur. Cooler Master Devastator II önerebilirim.
Cooler Master Devastator II Mavi LED Türkçe Klavye Mouse Seti | ITOPYA

Arkadaşlar bu Rampage KB-R66 modeli mekanik hisli mi? Açıklamada yazmıyor ama bazı incelemelerde mekanik hisli olduğu söylenmiş kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
Mekanik hisliye benzemiyor. Sadece yüksek tuşları var.
1104.jpg

Bütçenizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz eğer 235 tl verebileceksenizde tam bir f/p ürünü olan aşağıdaki klavyeyi tavsiye ederim

Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Mekanik Hisli TR Gaming Klavye | ITOPYA
200 300
Senin ilacın bu;
Logitech G213 Prodigy RGB Oyuncu Klavye 920-008094 Fiyatı
Tuşlar yumuşak, birbirine yakın, RGB aydınlatma + Logitech kalitesi.
Yorumlarda sertleştiğini söylüyorlar

Son düzenleme:
Senin ilacın bu;
Logitech G213 Prodigy RGB Oyuncu Klavye 920-008094 Fiyatı
Tuşlar yumuşak, birbirine yakın, RGB aydınlatma + Logitech kalitesi.
Yorumlarda sertleştiğini söylüyorlar
Bütçenizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz eğer 235 tl verebileceksenizde tam bir f/p ürünü olan aşağıdaki klavyeyi tavsiye ederim

Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Mekanik Hisli TR Gaming Klavye | ITOPYA
dediğim şeylere uyuyor mu tuşlar yumuşak mı birbirlerine yakın mı
Zero Full Mekanik Rainbow Rgb Klavye - n11.com

Şuan bu klavyeden yazıyorum. Blue switch + rgb. Ben fuarda denk gelip 150 liraya almıştım. Çok memnunum
Tuşlar yumuşak mı birbirlerine yakın mı bilgi verirsen

Son düzenleme:
Masterkeys Lite L klavye tam bir mekanik hisli değil hissiyatı bambaşka. Kullanıpta pişman olup görmedim. Forumda 2. el satanlar bile vardı. Araştırırsanız bulursunuz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı