Klavye Önerisi

Merhaba, bugün klavyemin yavaştan kötüleştiğini fark ettim ve doların bu halini görünce elimi çabuk tutmalıyım dedim :lanet:
Evet istediğim klavye özellikleri mekanik olması önemli değil RGB olursa güzel olur bazen karanlıkta oynuyorum, uygun olsun ve en önemli hususa geldik; tuşlar birbirine yakın olursa güzel olur, A tuşu çok içte olmasın ve tuşlar yumuşak olması önemli.
LOL oynuyorum CS oynuyorum. Dediğim özelliklere uygun varsa söylerseniz güzel olur.
İki gündür james donkey 619 kullanıyorum tavsiye ederim hem kablosu çıkartılıp takılabiliyor hemde turnuvs mekanik klavyesi olarak geçiyor hemde 87 tuş olduğu için fazla yer kaplamıyor

Arkadaşlar bu klavye güzel, şu klavye güzel şeklinde açıklamalar yapması çok sevindirici ancak şöyle bir durum var, kimse şuna göre güzel demiyor, neye göre kime göre güzel, hiç mekanik kullanmamış biri hepsine güzel diyebilir. Önemli olan hangi klavyeden iyi ya da kötü kıyaslama yapmadıktan sonra bu güzel şu güzel demek mantıksız geliyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı