Klavye Önerisi

Corsair K95 Brown Switch , Corsair Strafe Blue Switch, Logitech G710 Blue Switch ve son olarak şu anda Logitech G610 kullanıyorum. Bana sorarsan kendim 200tl ye ikinci el G610 aldım ve çok menunum. Cherry'den şaşma, ikinci el temiz bir G610 bakabilirsin.

Dediklerime uyuyor mu tuşlar yumuşak mı acaba

Sahibinden'de ilanlar var ordan bakabilirsin, benim elimde de 2 tane Klavye var bu saydıklarımdan

Bu bahsettiğin Klavye Mekanik değil, Mekanik bir klavye ile kıyaslanmaz.
Rampage KB-R9 öneririm şuanda Hepsiburada'da 89TL indirimli şekilde satılıyor piyasadaki en iyi F/P ürünlerinden biridir eğer ki elimde Logitech G710+ olmasaydı bunu kullanırdım büyük ihtimalle.

Bu bahsettiğin Klavye Mekanik değil, Mekanik bir klavye ile kıyaslanmaz.

Arkadaş zaten mekanik olup olmaması önemli değil demiş yani 130-140TL ye bunun gibi klavyeler alacağına 90tl ye o fiyattaki klavyelerle aynı olan klavyeyi önerdim tabi ki de mekanik ile kıyaslanamaz sonuçta elimdeki klavye de belli ikisini de kullandım biliyorum nasıl olduklarını.

Kendi deneyip ikinci el mekanik alsa daha mantıklı, ikisini de test etsin en güzeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…