Klavye seçimi nasıl olmalı?

NNGPT

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba "yunzıı" adlı markanın "B75 Pro" modeli olan klavyeyi almayı düşünüyorum ama 2 renk seçeneği var. Sizce hangisini almalıyım?

1) Gri-beyaz bunun renkleri odama daha uygun ama ofis klavyesi gibi duruyor.

2) Siyah-yeşil bu ise ofis klavyesi gibi durmuyor ama renklerini o kadara da beğenmedim.

Sizce hangisini almalıyım?

Dosya Ekleri

• 22222.PNG
    22222.PNG
    580,6 KB · Görüntüleme: 62
  • tttttt1.PNG
    tttttt1.PNG
    238,7 KB · Görüntüleme: 62
  • e333.PNG
    e333.PNG
    522 KB · Görüntüleme: 52
  • rrrrr1.PNG
    rrrrr1.PNG
    232,3 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba "yunzıı" adlı markanın "B75 Pro" modeli olan klavyeyi almayı düşünüyorum ama 2 renk seçeneği var. Sizce hangisini almalıyım?

1) Gri-beyaz bunun renkleri odama daha uygun ama ofis klavyesi gibi duruyor.

2) Siyah-yeşil bu ise ofis klavyesi gibi durmuyor ama renklerini o kadara da beğenmedim.

Sizce hangisini almalıyım?
Fiyatı nedir? Potansiyel olarak daha iyi klavyeler olabilir aynı fiyatta. Ama bana sorarsanız gri beyaz daha iyi.

Gri-beyaz uygun olabilir. Renk uyumu konusunda daha az sorun yaşarsınız bence. Farklı klavye önerileri istersen bir şeyler bakabiliriz.

Oyun için alacaksanız daha iyileri var hocam. İnsanlardan tavsiye alabilirsiniz.

Fiyatı nedir? Potansiyel olarak daha iyi klavyeler olabilir aynı fiyatta. Ama bana sorarsanız gri beyaz daha iyi.

Hocam öncelikle geç yanıt verdiğim için üzgünüm fiyat 3200 bu klavyeyi Custom klavye olduğu ve Türkiye'den geldiği için seçtim sesi de çok güzel sizin başka bir öneriniz var mı?

Gri-beyaz uygun olabilir. Renk uyumu konusunda daha az sorun yaşarsınız bence. Farklı klavye önerileri istersen bir şeyler bakabiliriz.

Hocam sizin bir fikriniz varsa söyleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı