Klavye seçimi nasıl yapılmalı?

Hocam aklıma bir şey takıldı ama kablolu kullanırken her zaman CTRL yeşil yanıyor diyorlar doğru mu?

Yanmıyor hocam. Çıkart tak yaptığınız zaman CTRL yanıyor bir süre. Ayrıca RGB Full kapalı kullandığım için şunu söyleyeyim, Caps Lock açıkken Caps Lock'un ışığı yanıyor. Açık mı değil mi oradan kontrol edebiliyorsunuz.

@Stepne1 Başka merak ettiğiniz değişik sorular varsa cevaplayabilirim hocam.

Yanmıyor hocam. Çıkart tak yaptığınız zaman CTRL yanıyor bir süre. Ayrıca RGB Full kapalı kullandığım için şunu söyleyeyim, Caps Lock açıkken Caps Lock'un ışığı yanıyor. Açık mı değil mi oradan kontrol edebiliyorsunuz.

@Stepne1 başka merak ettiğiniz değişik sorular varsa cevaplayabilirim hocam.

Teşekkürler hocam şu anlık başka sorum yok.

@Stepne1 Başka merak ettiğiniz değişik sorular varsa cevaplayabilirim hocam.
Aga siz hangi modeli kullanıyorsunuz cidden? Ben TH80 Pro kullanıyorum ve sabahtan beri kabloluda kullanıyorum gayette sabahtan beri CTRL Tuşu yeşil yanıyor. Kabloludan çıkarttığım anda sönüyor. Yukarı gidip baktım aynı klavyeyi kullanıyormuşuz nasıl yanmıyor merak ettim.

Hocam aklıma bir şey takıldı ama kablolu kullanırken her zaman CTRL yeşil yanıyor diyorlar doğru mu?
Kardeş gayette yanıyor kanıt istersen atayım. Tamam ben de sorun var desem okey de sen farklı insanlardan da duymuşsun yani bilemedim nasıl yanmıyor

Son düzenleme:
Aga siz hangi modeli kullanıyorsunuz cidden? Ben TH80 Pro kullanıyorum ve sabahtan beri kabloluda kullanıyorum gayette sabahtan beri CTRL Tuşu yeşil yanıyor. Kabloludan çıkarttığım anda sönüyor. Yukarı gidip baktım aynı klavyeyi kullanıyormuşuz nasıl yanmıyor merak ettim.

Kardeş gayette yanıyor kanıt istersen atayım. Tamam ben de sorun var desem okey de sen farklı insanlardan da duymuşsun yani bilemedim nasıl yanmıyor
Wi-Fi dongle takılı mı? FN+5te mi kullanıyorsunuz klavyeyi? Klavyenin güncellemesi varsa güncellemesini yapın ayrıca.

Wi-Fi dongle takılı mı? FN+5te mi kullanıyorsunuz klavyeyi?
Wifi dongle takılı. FN Ayarlarından hiçbir şey yapmadım. Hiç kurcalamam da öyle şeyleri herhalde dediğiniz gibi bir olay var ben bilmiyorum o konuda. Klavye geldi uygulamayı kurdum öyle dümdüz şu an kullanıyorum.

Wifi dongle takılı. FN Ayarlarından hiçbir şey yapmadım. Hiç kurcalamam da öyle şeyleri herhalde dediğiniz gibi bir olay var ben bilmiyorum o konuda. Klavye geldi uygulamayı kurdum öyle dümdüz şu an kullanıyorum.
FN+5e basabilir misiniz? O kablolu moda geçiriyor. Belki Wi-Fi'de kalmıştır. CTRL ışığı sarjı olurken yanıyor diye biliyorum. Dediğim gibi TH80 PRO Driver'ını indirip firmware güncellemesi yapın. Düzelmezse başka çözümler düşünelim. Aklınızda bulunusn. FN+1 Bluetooth 1, FN+2 Bluetooth 2, FN+3 Bluetooth3 (3 cihaza bağlayıp aralarında geçiş yapabilirsiniz yani), FN+4 Wi-Fi, FN+5 Kablolu mod.

FN+5e basabilir misiniz? O kablolu moda geçiriyor. Belki Wi-Fi'de kalmıştır. CTRL ışığı sarjı olurken yanıyor diye biliyorum. Dediğim gibi TH80 PRO Driver'ını indirip firmware güncellemesi yapın. Düzelmezse başka çözümler düşünelim.
Maşallah bendeki ürün 5 saattir şarj oluyor şimdi çıkarttım %65'de hâlâ neyse bakarız çaresine sağ ol

Ben de Wi-Fi moda aldım şimdi kabloyu çıkarttım 5 10 dakika sonra tekrar taktım ctrl yanıyordu. FN+5e geçtiş control ışığı söndü.

Hocam sen kablolu moda almadığın için yanıyor muhtemelen. Emin misin function + 5 yaptığına?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı