Klavye tutukluk yapıyor

Veli0000

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Victus 16
Ryzen 7 7840HS, RTX 4060, DDR5 16GB 5600Mhz, 1TB 7000mb-6000mb
Klavyemi ortalama 9 10 ay önce aldım ve 3 4 ay neredeyse hiç kullanmadım ardından kullanmaya başladım, 6 aydır da aktif kullanıyorum. 3 gündür klavye de A ve D tuşları ya tutukluk yapıyor, gözle görülür şekilde geç geliyor, ya da hiç basmıyor. Çıkardım süpürge ile tozları çektim kasayı ayırdım tuşları çıkardım yine temizledim ama ne yaptıysam o gecikmeyi ya da basmamazlığı önleyemedim. Red switch BlueForce majesty beyaz klavyeyi kullanıyorum ucuza almıştım 800 TL gibi bir fiyatı vardı benim aldığımda. T60 klavye gibi bir şey. Klavye değiştirmeye bütçem yok basit güzel çözümler gerekli oyunlarda peek atamıyorum sağa gitmek istiyorum geç geliyor sola gitmek istiyorum hiç gitmiyor. Bir bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Aynı sorun Shift ve CTRL de oluyordu temizleyerek düzeltmiştim. İyi temizlediğinize emin misiniz acaba.

Hocam komple söktüm tüm parçaları switchlerin takılı olduğu yer ile kart arasında bir plastık var sadece oraya erişemedim en son a ile D tuşlarını lehim ile başka bir tuşa aktaracağım ne yaptıysam olmadı çünkü. Düzgün temizlediğime de eminim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı