Klavye ve mouse için Razer vs SteelSeries

Bütçe
800-1500
Mouse önerisi genelde elinizin büyüklüğüne, tutuş şeklinize, oynadığınız oyunlara ve kablolu-kablosuz tercihinize göre değişecektir.

Kendi kullandığım yada denediğim ve memnun kaldığım mouse modelleri:

Şu an kullandıklarım: Glorious Model O ve Model D, kablosuz olarak Logitech G305
Deneyip beğendiklerim: Endgame Gear XM1, Deathadder V2, Viper/Ultimate/Mini, MM710/711

Klavye olarak da prebuilt klavye aslında sevmiyorum ben ve pek öneride bulunmak istemiyoruma açıkçası. Ama switch tercihinize ve bütçenize göre farklı modeller olabilir. Clicky isterseniz MSI GK50 Elite Kailh Box White olabilir mesela.

Mouse önerisi genelde elinizin büyüklüğüne, tutuş şeklinize, oynadığınız oyunlara ve kablolu-kablosuz tercihinize göre değişecektir.

Kendi kullandığım ya da denediğim ve memnun kaldığım mouse modelleri:

Şu an kullandıklarım: Gloriorus model o ve model D, kablosuz olarak Logitech G305.
Deneyip beğendiklerim: Endgame Gear XM1, DeathAdder v2, Viper/Ultimate/Mini, MM710/711.

Klavye olarak da prebuilt klavye aslında sevmiyorum ben ve pek öneride bulunmak istemiyoruma açıkçası. Ama Switch tercihinize ve bütçenize göre farklı modeller olabilir. Clicky isterseniz MSI GK50 Elite kailh box white olabilir mesela.

Öneriler için teşekkür ederim ekledim listeye ileride bakıp değerlendireceğim :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı