Klavyede Switch takılması

eHighway

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel(R) Arc(TM) A750 Graphics, AMD Ryzen 5 5500, RAM 16 GB 1x 3200MHz
Meslek
Öğrenci
Mekanik klavyemde W tuşunun Switch'i takılıyor yani sağ sola gevşek bir şekilde oynuyor ve basarken kenarlarda bir şeye takılıp duruyor, ne kadar baskı uygulasamda basmıyor. Tuşu ortalayarak basınca oluyor onun dışında diğerleri sağlam. Blue Switch kullanıyorum. Ek bir bilgi daha az önce sinirlenip klavyeye vurmuştum ondan olduğunu düşünüyorum ama sorun tam olarak neyde bilmiyorum. Markada Ziyoulang T60 klavyesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mekanik klavyemde W tuşunun Switch'i takılıyor yani sağ sola gevşek bir şekilde oynuyor ve basarken kenarlarda bir şeye takılıp duruyor, ne kadar baskı uygulasamda basmıyor. Tuşu ortalayarak basınca oluyor onun dışında diğerleri sağlam. Blue Switch kullanıyorum. Ek bir bilgi daha az önce sinirlenip klavyeye vurmuştum ondan olduğunu düşünüyorum ama sorun tam olarak neyde bilmiyorum. Markada ziyoulang T60 klavyesi.

Bende blue Switch kullanıyorum ve W tuşu takılıyor basmıyor vs 😀

Switch içerisinde ki yay bozulmuş olabilir. Evde lehim makinesı varsa lehim makinesı ile Switch'i değiştirmen gerekebilir. İnternette videolar mevcut. Aşağıya bir video bırakıyorum buradan destek alarak değiştirebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fark etmez Switch değişimleri aynı zaten sorun yaşamazsın o konuda. Hot swap özellikli bir klavye olmadığı için maalesef lehim ile uğraşman gerekiyor.

Biliyorum gördüm gündüz yapatım başka kendi sçtığım konuyu beklerken başka bir işimide hallettim sağ olun😆

Switch içerisinde ki yay bozulmuş olabilir. Evde lehim makinesı varsa lehim makinesı ile Switch'i değiştirmen gerekebilir. İnternette videolar mevcut. Aşağıya bir video bırakıyorum buradan destek alarak değiştirebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Baya masraflı iş anlaşılan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı