Klavyedeki "P" harfi çalışmıyor

• Konuyu başlatan TReuy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 5.043

TReuy

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Klavyemdeki tüm tuşlar çalışırken bazen bu tuş basmamaya başlıyor, reset attığımda düzeliyor ama çok sık olduğu için çok sık reset atmak zorunda kalıyorum. Ekran klavyesinde bile basamıyorum, bunun bir çaresi var mıdır acaba?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi?

Klavyemdeki tüm tuşlar çalışırken bazen bu tuş basmamaya başlıyor, reset attığımda düzeliyor ama çok sık olduğu için çok sık reset atmak zorunda kalıyorum. Ekran klavyesinde bile basamıyorum, bunun bir çaresi var mıdır acaba?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam ekran klavyesindeki p ile klavyenizdeki p tuşuna aynı anda basmayı deneyin *belki çözüm olabilir.

O tuşu sök ve temizlik yap. Düzelir umarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı