Klavyenin basılı tutulan tuşu algılama sorunu

AsjasFıdas1000

Hectopat
Merhabalar,

Klavyeye basınca sürekli duraksıyor. Örneğin "20 tane boşluksuz A yazmak istiyorum." Normal bir klavyede "A" tuşuna 4,5 saniye basınca 20-25 kere A harfi çıkması gerekiyor chat kısmında. Ama benim klavyede 20 tane A'yı yazana kadar 4,5 defa A tuşuna tıklıyorum. Çünkü bir yerden sonra kendiliğinden duraksıyor. Parmağım o tuşun üzerinde olsa bile işe yaramıyor. Battlefield gibi oyunlarda özellikle Multiplayer oynarken, koşarken falan çok sıkıntı çıkıyor. Klavyeyi değiştirdim ama işe yaramadı. Bilgisayardan kaynaklı bir problem olduğunu düşünüyorum.

Çözümü nedir? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Denetim Masası-Tüm Denetim Masası Öğeleri-Erişim Kolaylığı Merkezi-Klavye Kullanımını Kolaylaştırdan FİLTRE TUŞLARI seçeneğini kapatınız. Olmazsa biraz araştırmanızı tavsiye ederim

DOSTUM AYNI SORUN BENDE VAR FN+Q TUSUNA BAS KLAVYE HIZI KAPATIP ACIYOR KLAVYE HIZINI KAPATINCA VEYA AÇINCA SORUN ÇÖZÜLDÜ BENDE MAKROLU OYUNCU KLAVYESI BENIM KULLANIM KLAVUZUDUNDAN BULDUM

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı