Klavyesi eksik laptop bu halde mi yeni klavyeyle mi satılmalı?

BetterBeGone

Kilopat
Daha fazla  
2018'de Vatan'dan aldığım 7700HQ, GTX1060 laptopum var. Bunu satmak istiyorum ama biraz kasası kötü durumda. Klavyesi yani. Bu şekilde:

AliExpress'ten 390 TL'ye alabiliyorum TR klavyesini ama bilmiyorum, acaba direkt uğraşmadan satsam mı? Değeri ne kadar düşer? Tavsiye ve önerilerinizi alayım...

Dosya Ekleri

• 20211107_150328.jpg
    20211107_150328.jpg
    151,2 KB · Görüntüleme: 36
Aldığın fiyatın üstüne satacaksın büyük ihtimalle, o yüzden çok fark edeceğini düşünmüyorum.

Eğer alıcı olsaydım klavyenin fiyatına internetten bakar, üstüne bir miktar fiyat koyup indirim isterdim. Üstelik klavye şu an 500 liraysa direk 500 derdim, hiç indirim kovalayayım 400'e alayım falan demezdim, üstüne de gidip bilgisayarcıda taktırma fiyatını eklerdim. Kendim taksam bile sonuçta ben de zaman harcayacağım benim zamanımında bir maliyeti var, işimden gücümden olup ona vakit harcayacağım. Yani 500 liralık klavye +100 lira işçilik söyler 600 lira indirirm isterdim. Fakat siz gidip indirim kovalayıp 400'e klavye alıp takarsanız 200 lira daha ucuza kapatmış olursunuz, en azından işçilik masrafını siz almış olursunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı