Klavyeye limonata döktüm

İyiymiş
Müessesemizin ikramıdır;Eki Görüntüle 637703
Şaka bir yana klavyeyi açın iyice silin sonra güneşe koyun kurumasını bekleyin sonra takıp çalıştırın
Yapma hocam yanarız, RAM'e para biriktiriyordum bi de onla ugrasamam
Bu arada @passat hocam. Klavye Logitech G103 büyük ihtimal, o klavye sıçramaya karşı dayanıklı. Su kanalları mevcut. Hadi yine iyisin
Evet hocam G103, zamaninda karamelli latte de dokmustum temizlememe ragmen hicbir sey olmamisti

Büyük ihtimal wasd tuşları bozulmuştur güneşin altında bırak sonra limonun yapışkanlığının gitmesi için suyla bolca yıka ve tekrar kurut. Büyük ihtimal sorun çözülür.

Tuşların hepsini sabunlu su dolu bir kabın içinde iyice yıkayın resimde görünen tuşların bastığı plastik devreyi peceteye kolanya dökerek temizleyebilirsiniz.
Beyler boyle bir sey var 3 katmanli. Yapis yapis degil ama yine de temizliyeyim mi? Islak mendille silsem bir sey olur mu?
Eki Görüntüle 637726
Islak mendil kullanmayın ıslak mendil geride tortu bırakır oda katmanlar arası iletkenliği bozar. Silecekseniz kolanya yada varsa ekran temizleme sipreyi ile silin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…