Klavyeye limonata döktüm

Su kanalları olan klavyeyse çok sorun olmaz, fakat kapalı klavyeyse açıp temizlemeniz lazım, ben şuana kadar 3 4 klavye açmışımdır. Güzelce açıyorum fakat kapatırken parça arttırıyorum iyi usta olmak bunu gerektirir heralde firmalar bana kıyak geçiyor :D :D :D
İyiymiş 🤣
Müessesemizin ikramıdır;Eki Görüntüle 637703
Şaka bir yana klavyeyi açın iyice silin sonra güneşe koyun kurumasını bekleyin sonra takıp çalıştırın😁
Yapma hocam yanarız, RAM'e para biriktiriyordum bi de onla ugrasamam :D
Bu arada @passat hocam. Klavye Logitech G103 büyük ihtimal, o klavye sıçramaya karşı dayanıklı. Su kanalları mevcut. Hadi yine iyisin ;)
Evet hocam G103, zamaninda karamelli latte de dokmustum temizlememe ragmen hicbir sey olmamisti :D

@passat Logitech can can. Neyse klavyeyi öyle açık halde güneş altına koyun (güneş nereye geliyorsa sabah oraya koyun, şu an mantıken güneş olmayacaktır :D) 24 saat bekleyin. Tekrar montajlayın 24 saat bekledikten sonra ve takın. Çalışırsa süper, çalışmazsa cenazesi ne zaman onu söyleyin :D

Beyler boyle bir sey var 3 katmanli. Yapis yapis degil ama yine de temizliyeyim mi? Islak mendille silsem bir sey olur mu?
20200813_001456.jpg

Büyük ihtimal wasd tuşları bozulmuştur güneşin altında bırak sonra limonun yapışkanlığının gitmesi için suyla bolca yıka ve tekrar kurut. Büyük ihtimal sorun çözülür.

Tuşların hepsini sabunlu su dolu bir kabın içinde iyice yıkayın resimde görünen tuşların bastığı plastik devreyi peceteye kolanya dökerek temizleyebilirsiniz.
Beyler boyle bir sey var 3 katmanli. Yapis yapis degil ama yine de temizliyeyim mi? Islak mendille silsem bir sey olur mu?
Eki Görüntüle 637726
Islak mendil kullanmayın ıslak mendil geride tortu bırakır oda katmanlar arası iletkenliği bozar. Silecekseniz kolanya yada varsa ekran temizleme sipreyi ile silin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı