Klima alırken nelere dikkat edilmeli?

Wopsle

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Nelere dikkat etmem gerekiyor? Model önerebilirseniz çok sevinirim. Bütçe belirli değil, her türlü öneriye açığım. Uygun fiyatlı ya da ortalama.

Vallahi havaların bu kadar sıcak olacağını tahmin ettiğim için mayıs ayında aldım klima. Şu klimanın UV modeli yani yeni modeli:
Fiyatlar uçmuş yani ben aldığımda 12.500 falandı. Salonda kullanıyorum İstanbul'da oturuyorum havalar bayağı sıcak ama klimadan memnunum. Salon biraz büyük 12.000 BTU yetiyor ama farklı farklı modları vs. var. Baymak yetkili serviside problem çıkarmadı elime ulaştıktan 1 gün sonra gelip kurmuşlardı. Kısacası tavsiye ederim güzel klima.

Vallahi havaların bu kadar sıcak olacağını tahmin ettiğim için mayıs ayında aldım klima. Şu klimanın UV modeli yani yeni modeli:
Fiyatlar uçmuş yani ben aldığımda 12.500 falandı. Salonda kullanıyorum İstanbul'da oturuyorum havalar bayağı sıcak ama klimadan memnunum. Salon biraz büyük 12.000 BTU yetiyor ama farklı farklı modları vs. var. Baymak yetkili serviside problem çıkarmadı elime ulaştıktan 1 gün sonra gelip kurmuşlardı. Kısacası tavsiye ederim güzel klima.
Hocsm 4k civarı artmış. Çok da şaşırtıcı bir durum değil bence.

Arkadasında siboplar var klimanın. Bizim klima da bir sibop çıkmıştı yerinden. Ondan sonra gaz kaçırmaya başladı. Servisi çağırdığımızda sorunu çözmüşlerdi. Klima markası airfel.
Tamam hocam dikkat edeceğim. Sağolun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı