3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.667 Makaleler 3 Çözümler 25 29 Haziran 2021 #11 Aki-Sora ve Onii-Chan ben konularına bayılıyorum. Çok keyifli bence sende bir bakmalısın.
Lionel Emin Messi Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 52 29 Haziran 2021 #12 Amanita dedi: HunterXHunter kesinlikle bak. Uzun bir seridir izledikçe güzelleşir. One punch man tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Dürüst olmak gerekirse HxH ye başlamaktan çekiniyorum. Naruto'dan esinlenildiğini duydum ve Naruto da hoşuma gitmiyor, ama tabiki de bir bakarım. sebara dedi: Monster. Genişletmek için tıkla... Bakarım kanka saol.
Amanita dedi: HunterXHunter kesinlikle bak. Uzun bir seridir izledikçe güzelleşir. One punch man tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Dürüst olmak gerekirse HxH ye başlamaktan çekiniyorum. Naruto'dan esinlenildiğini duydum ve Naruto da hoşuma gitmiyor, ama tabiki de bir bakarım. sebara dedi: Monster. Genişletmek için tıkla... Bakarım kanka saol.
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 29 Haziran 2021 #13 Lionel Emin Messi dedi: Dürüst olmak gerekirse HxH ye başlamaktan çekiniyorum. Naruto'dan esinlenildiğini duydum ve Naruto da hoşuma gitmiyor, ama tabii ki de bir bakarım. Bakarım kanka sağ ol. Genişletmek için tıkla... Naruto'yla HXH alakası yok grafik vs olarak.
Lionel Emin Messi dedi: Dürüst olmak gerekirse HxH ye başlamaktan çekiniyorum. Naruto'dan esinlenildiğini duydum ve Naruto da hoşuma gitmiyor, ama tabii ki de bir bakarım. Bakarım kanka sağ ol. Genişletmek için tıkla... Naruto'yla HXH alakası yok grafik vs olarak.
Lionel Emin Messi Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 52 29 Haziran 2021 #14 332579 dedi: Aki-Sora ve Onii-Chan ben konularına bayılıyorum. Çok keyifli bence sende bir bakmalısın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, bakıcam. Amanita dedi: Naruto'yla HXH alakası yok grafik vs olarak. Genişletmek için tıkla... Peki kanka listeme ekledim ona da bakıcam.
332579 dedi: Aki-Sora ve Onii-Chan ben konularına bayılıyorum. Çok keyifli bence sende bir bakmalısın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, bakıcam. Amanita dedi: Naruto'yla HXH alakası yok grafik vs olarak. Genişletmek için tıkla... Peki kanka listeme ekledim ona da bakıcam.
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 29 Haziran 2021 #15 High Score Girl.
Chomusuke Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 1.496 Çözümler 6 29 Haziran 2021 #16 Belki Fumetsu no Anata e'yi sevebilirsin.
3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.667 Makaleler 3 Çözümler 25 29 Haziran 2021 #17 CinarYilmaz dedi: High Score Girl. Genişletmek için tıkla... Hocam o hentai konulu değil mi?
İmperceptible Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 2.195 Çözümler 5 Yer Marineford 29 Haziran 2021 #18 Lionel Emin Messi dedi: Death Note ve Attack on Titan seyrettim fakat Naruto'da klişe dediğim animelerden birisi. Genişletmek için tıkla... Naruto klişe değil o klişe animelerin One Piece, Dragon Ball gibi efsanelerle birlikte atası sayılmaktadır. Cowboy Bebop öneririm gereksiz power up yok boş diyalog yok muazzam şarkılar var muazzam felsefe var muazzam karakterler var.
Lionel Emin Messi dedi: Death Note ve Attack on Titan seyrettim fakat Naruto'da klişe dediğim animelerden birisi. Genişletmek için tıkla... Naruto klişe değil o klişe animelerin One Piece, Dragon Ball gibi efsanelerle birlikte atası sayılmaktadır. Cowboy Bebop öneririm gereksiz power up yok boş diyalog yok muazzam şarkılar var muazzam felsefe var muazzam karakterler var.
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 29 Haziran 2021 #19 Lionel Emin Messi dedi: Teşekkür ederim, bakıcam. Peki kanka listeme ekledim ona da bakıcam. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Lionel Emin Messi dedi: Teşekkür ederim, bakıcam. Peki kanka listeme ekledim ona da bakıcam. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 29 Haziran 2021 #20 332579 dedi: Hocam o hentai konulu değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam 13-14 yaşında iki çocuk (Kız ve erkek) bilgisayar oyunları konusunda kapışıyor. Bırak hentaiyi, ben küçük bir çıplaklık bile görmedim.
332579 dedi: Hocam o hentai konulu değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam 13-14 yaşında iki çocuk (Kız ve erkek) bilgisayar oyunları konusunda kapışıyor. Bırak hentaiyi, ben küçük bir çıplaklık bile görmedim.