Dürüst olmak gerekirse HxH ye başlamaktan çekiniyorum. Naruto'dan esinlenildiğini duydum ve Naruto da hoşuma gitmiyor, ama tabiki de bir bakarım.HunterXHunter kesinlikle bak. Uzun bir seridir izledikçe güzelleşir.
One punch man tavsiye ederim.
Bakarım kanka saol.Monster.
Dürüst olmak gerekirse HxH ye başlamaktan çekiniyorum. Naruto'dan esinlenildiğini duydum ve Naruto da hoşuma gitmiyor, ama tabii ki de bir bakarım.
Bakarım kanka sağ ol.
Teşekkür ederim, bakıcam.Aki-Sora ve Onii-Chan ben konularına bayılıyorum. Çok keyifli bence sende bir bakmalısın.
Peki kanka listeme ekledim ona da bakıcam.Naruto'yla HXH alakası yok grafik vs olarak.
Hocam o hentai konulu değil mi?High Score Girl.
Naruto klişe değil o klişe animelerin One Piece, Dragon Ball gibi efsanelerle birlikte atası sayılmaktadır.Death Note ve Attack on Titan seyrettim fakat Naruto'da klişe dediğim animelerden birisi.
Teşekkür ederim, bakıcam.
Peki kanka listeme ekledim ona da bakıcam.
Hocam 13-14 yaşında iki çocuk (Kız ve erkek) bilgisayar oyunları konusunda kapışıyor. Bırak hentaiyi, ben küçük bir çıplaklık bile görmedim.Hocam o hentai konulu değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.