Klişe olmayan anime önerisi

Favori animelerimden :DD Herkese öneririm.
Animelerle pek alakam yok, ama Jormungand'ı sevmiştim. AoT zaten yazan olmuş, Death Note'da öyle klişeler vardı.
Bakıcam kanka sağolasın.
Yoo, hentai filan değil. Bildiğin sarılıyorlar. Kelime anlamıyla. Zaten çocuk onlar. Hikaye yanlış hatırlamıyorsam 6. sınıf - 10. sınıf arasında geçiyor.
Biliyorum izledim şaka yapıyordum.
Tokyo Ghoul sizce klişe olmayan bir anime mi?
Kesinlikle klişe.

Bunny Girl Senpai ve Steins;Gate öneririm. Steins;Gate'in de içinde bulunduğu Science Adventure serisini öneririm ama Steins;Gate dışında animelerini izlemeyin, seriden soğutur. VNlerini oynayın.

Maou gakun: Kısaca şeytan kralın barış içinde (olması gereken ama olmayan) yaşamı.
Tensura: İlk bölümler sıkabilir ama isekai animesi yani.
Mushoku tensei: Unuttum :/
2024 yılında çıkacak olan solo leveling animesi: Hiçkimsede olmayan bir özelliği kazanan avcı bir Kore'li arkadaşı anlatıyor.
Oshi no KO: İntikam
Jojo: İlk part sıkabilr ama ilk part harici sıkacağını hiç sanmıyorum (anime olarak 6 manga olarak 9 part var güncel olarak)

Bayağıdır anime izliyorum. Ama sanki hepsinin karakterlerinin kişilik özellikleri aynı gibi geliyor. Çoğu Shounen animesinde ana karakter güçlerini sonradan kazanıyor veya baştan çok zeki oluyor, romantik animelerin çoğunda erkek utangaç kız açık sözlü gibi bir şey oluyor; mesela İjiranaide Nagatoro-san, Darling in The Franxx. Daha çok var ama şimdi hatırlayamıyorum, hatta bu yüzden 3-4 haftadır anime izlemiyorum. Bana klişe olmayan, özgün bir anime önermenizi istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
berserk

Black Clover klişenin dibine vurmuş bir animedir. Sadistik bir tavırla ana karakterin ezilmesi, savaşta azim diye zırvalaması, power up almadan bir şey yapamaması vs.

Klişe istemiyorsan Inuyashiki öneririm. Ana karakteri 65+ yaş olan bir anime izlememişsindir diye düşünüyorum. Kalitesi tartışılır ama marjinal bir fikir.

Satsuriku no Tenshi'ye de bakmanı öneririm. O da gayet güzel bir anime ve klişelerden uzak.

Onların haricinde Mirai Nikki'ye bakabilirsin. Gerilim olarak gayet başarılı bir iş ortaya koymuşlar.

1. Demon Slayer.
  2. My Hero Academia.
  3. Jujutsu Kaisen.
  4. Rurouni Kenshin.
  5. Tokyo Ghoul.
  6. CyberPunk.
Klişe olanları saymışsın da biz klişe olmayanları arıyoruz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı