Klonlanan yeni SSD sisteme takıldıktan sonra kurtarma modu açılıyor

talhaincii

Decapat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Kingston Renegade SRNGS 1000G
Anakart
MSI WDH PRO Wİ-Fİ
Kingston Renegade SRNGS/1000G SSD yeni aldim. Eski Samsung EVO 500 GB'yi ona kolonladım eskiyi formatladim sorunsuz şekilde çalışırken eskiyi biçimlendirip D diski yapıp yeniden başlatınca kurtarma ekranına attı.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'tan girip ilk bootu format attığın diski seçmen gerekiyor.

Boot option 1 seçeneğini seçip enter yaptım yine mavi ekrana atıyor.

BIOS dan girip ilk bootu format attığın diski seçmen gerekiyor.

Hala çözemedim bunu nasıl yapacağım? Bilgisayarcilara güvenemiyorum bu yüzden gitmiyorum buradan bilgisi olan varsa yardimci olursa cok sevinirim. SSD'yi yeniden kurmam nasıl mümkün olabilir?

Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla clone yaptıktan sonra makinenin açıldığını, önceki diskin biçimlendirildiğini yazmışsın. Eski ve yeni diski de biçimlendirmiş olabilirsin.

Anladığım kadarıyla clone yaptıktan sonra makinenin açıldığını, önceki diskin biçimlendirildiğini yazmışsın. Eski ve yeni diski de biçimlendirmiş olabilirsin.
Bu durumda ne yapmaliyim suan usbye win 11 attim onunla yeniden format mi atayim?

Verileriniz önemli değilse format atabilirsiniz, şansınız varsa veri kurtarma programıyla belki verileri kurtarabilirsiniz garanti veremem bu sözümle.

Verileriniz önemli değilse format atabilirsiniz, şansınız varsa veri kurtarma programıyla belki verileri kurtarabilirsiniz garanti veremem bu sözümle.

Veriler önemli değil de Windows 11 sadeleştirmek ve oyuna göre ayarlamak oyunlarda ki ayarların siifrlanmasi adına sıkıntıydı benim için. Mecbur flash belleğe Windows 11 atıp BIOS'tan format attım yeni kurulum yaptım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı