Çözüldü KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EmirKas

Picopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda başlıktaki hatayı alıyorum. Normalde bu tür hataları çok alıyordum. Ben de RAM'leden kaynaklanıyordur deyip RAM'lerin MHz'sini 2400'den 2100'e çektim, gerçekten de biraz işe yardı. En azından birkaç dakika öncesine kadar. Bu sabah yaklaşık bir 2 saat ETS 2 ve CS:GO gibi oyunlar oynamıştım ve sorunsuz gitti fakat oyunları kapatıp Zoom'a girdiğimde yaklaşık bir 5 dakika sonra bilgisayar reset attı ve ben de şanstır, küçük bir şey olmuştur dedim ve tekrar Zoom'a girdim ve bu sefer 5 dakika sonra başlıktaki mavi ekranı verdi ve yine reset attı. Şanslıyım ki bilgisayar DMP dosyasını kaydetmiş, ben de paylaşayim dedim anlayan. Birileri yardımcı olursa sevinirim (Sıcaklık değerleri hem CPU için hem de GPU için gayet normaldi.).

12 ekim blue screen.rar

Çözüm
RAM'lerde sorun olduğu bir kez daha kesinleşti o halde. Dahili grafik birimi kullandığınız için belleği haliyle sistem belleğinden alıyor. Birden fazla modül varsa tek tek kullanmayı deneyin, zaten bir tane varsa direkt değiştirin. Sonuçları bekliyorum.
Tamam, yeni dosyaları atın o zaman. Yalnız şimdiden söyleyeyim, bunda da bellek hatası görünürse direkt olarak değiştirmenizi isteyeceğim.

Tamam, yeni dosyaları atın o zaman. Yalnız şimdiden söyleyeyim, bunda da bellek hatası görünürse direkt olarak değiştirmenizi isteyeceğim.

Bu sefer mavi ekran vermedi reset attı hızları birazdaha düşürdüm bir de Update yaptım şu anlık bir sorun yok gibi sadece Zoom'da reset atıyor bu da bence Zoom'dan kaynaklı yardımlarınız için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı