Çözüldü KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EmirKas

Picopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda başlıktaki hatayı alıyorum. Normalde bu tür hataları çok alıyordum. Ben de RAM'leden kaynaklanıyordur deyip RAM'lerin MHz'sini 2400'den 2100'e çektim, gerçekten de biraz işe yardı. En azından birkaç dakika öncesine kadar. Bu sabah yaklaşık bir 2 saat ETS 2 ve CS:GO gibi oyunlar oynamıştım ve sorunsuz gitti fakat oyunları kapatıp Zoom'a girdiğimde yaklaşık bir 5 dakika sonra bilgisayar reset attı ve ben de şanstır, küçük bir şey olmuştur dedim ve tekrar Zoom'a girdim ve bu sefer 5 dakika sonra başlıktaki mavi ekranı verdi ve yine reset attı. Şanslıyım ki bilgisayar DMP dosyasını kaydetmiş, ben de paylaşayim dedim anlayan. Birileri yardımcı olursa sevinirim (Sıcaklık değerleri hem CPU için hem de GPU için gayet normaldi.).

12 ekim blue screen.rar

Çözüm
RAM'lerde sorun olduğu bir kez daha kesinleşti o halde. Dahili grafik birimi kullandığınız için belleği haliyle sistem belleğinden alıyor. Birden fazla modül varsa tek tek kullanmayı deneyin, zaten bir tane varsa direkt değiştirin. Sonuçları bekliyorum.
Bahsettiğim konumlarda dosya yok mu hiç? Grafik biriminin bir eski sürüm sürücüsünü kurmayı deneyin o zaman. Yine mavi ekran alırsanız yeni dosyaları atarsınız.

Çalıştır > %appdata%

Merhaba dediğiniz 2 yerede baktım dosya yoktu demin yine zoomdaydım bu oyunlarda da olabiliyor ve bu sefer mavi ekran değil birden reset attı olay görüntüleyicisine bir sürü kernelpower 41 (63) hatası var onu da diyeyim belki yardımcı olur güç kaynağımı OCCT ile 10 dakika test ettim bir sorun bulmadı ben başka bir forumda gördüm bir adam işmecinin güç çekmesini BIOS'tan Auto'dan enable aldım falan diyor düzeldi diyor ama siz daha iyi bilirsiniz.

Deneyebilirsiniz. OCCT ile grafik birimine de test yapın, tercihen 15-20 dakika sürebilir.

Deneyebilirsiniz. OCCT ile grafik birimine de test yapın, tercihen 15-20 dakika sürebilir.

OCCT'de ekran kartı testi yaptım 10 dakika Max 60 derceyi gördü ama sürprizki VRAM testinde bilgisayar kaç kez çöktü bir de bir şey daha demin yine zoomdaydım ve çökmeye birazdaha dikakkat verdim ve aynı şu şekilde odu ilk önce ekran gitti ve ses gelmeye devam ediyordu 5 saniye sonrada kapanıp yeniden açıldı bu gerçekten garip buna benzer ETS 2'de yaşıyordum RAM'in MHz'si 2400'dü ve 2100E alınca düzeldi ama şimdi Zoom'da böyle bir şey yaşıyorum yaw Zoom bu nasıl reset atabilirsin aklım almıyor😂😭😭😭

RAM'lerde sorun olduğu bir kez daha kesinleşti o halde. Dahili grafik birimi kullandığınız için belleği haliyle sistem belleğinden alıyor. Birden fazla modül varsa tek tek kullanmayı deneyin, zaten bir tane varsa direkt değiştirin. Sonuçları bekliyorum.

Çözüm

Tamam deneyeceğim.

Merhaba bora teker teker test ettim yine aynı zaten bunların ikisi de çöp ama bir şey fark ettim Windows'tan hata bulunca yeniden başlatı deactive yaptım RAM'leride 1800 çektim ama en önemlisi yeniden başlatı kapattım ve Zoom'da derse girdim ve 5 dakika sonra sence ne dedi zomm meeting uygulaması çalıştırmayı durdurdu dedi ve beni masaüstüne attı ve tekrar Zoom'u açtı ve derse en son kaldığım yerden canlı devam etti galiba Zoom'un kendisinde bir sorun var ama nasıl çözeceğim bilmiyorum silip yükleyincede aynı acaba uyumluluk sorunumu var.

Son düzenleme:
Teker teker test ettim derken ne kastettiniz? Teker teker bellek testi yapın demedim, sistemde her seferinde bir modül takılı olacak şekilde sistemi bir süre kullanın dedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı