Merhabalar, ben win8.1 için ürün anahtarı almıştım fakat sonra bir nedenden dolayı windows'u sıfırladım. bu sefer ürün anahtarımı kabul etmedi. oemim yoktu çünkü. bende üşendim office ve windows'u kmscipo ile crackedim. keşke yapmasaydım bundan nasıl kurtulabilirim

KMS dediğin komuttan slmgr /ipk ile başlayıp slmgr /skms diye devam eden yönergelerle yapılan lisans kodu aktifleştirme ise evet güvenli. Bu zaten 15-20 TL'ye satılan keylerle aynı kapıya çıkıyor ki, 15-20 TL vermek yerine ücretsiz şekilde yapmanızı sağlıyor.

KMCPico ise hayır güvenli değil, virüslü korsan bir program uzak durmanızda fayda var.

Arkadaşlar kmspico proğramı kullanmak yerine, yine illegal olarak kms sunucularına bağlanıp windows veya office proğramları aktif edilir. Güvenilirdir bu yöntem ve hiçbir zararı olmaz bilgisayara.
Ayrıca bu tür proğramları kullananlar çok olduğundan, proğramın içine diğer kullanıcılar tarafından farklı virüsler ekleyip dağıtımlarıda yapılmaktadır. Yani kmspico orjinali bile bulmak sıkıntı olabilir ve tavsiye etmiyorum.

KMS güvenlidir, KMSpico güvenli değildir.
Key management services (KMS) Windows işletim sistemlerini ve Office ürünlerinin active edilmesi için volume lisans sahibi ve yazılım güvencesi olan müşterilerin kullanabilecekleri bir servistir.
KMSpico ise korsan etkinleştirme sağlayan bir yazılımdır. Faydasından fazla türlü türlü zararları vardır. KMSpico kullanmayın kullandırtmayın. Cihazı kandırıyor. Tıpkı araçların emniyet kemerlerinin direnç ile kandırılması gibidir.

Güvenli ama kaçak.Yani korsan kullanımı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı