S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.834 Makaleler 13 Çözümler 35 3 Eylül 2021 #1 Bir akrabam yeni aldığım laptopa KMS yüklemişti. Bu ekran kartı kullanımını ve dolayısıyla FPS'i düşürür mü? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2021
Bir akrabam yeni aldığım laptopa KMS yüklemişti. Bu ekran kartı kullanımını ve dolayısıyla FPS'i düşürür mü?
MrSecurity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 1.426 Yer Maranello Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Eylül 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
4 420645 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.859 Çözümler 20 3 Eylül 2021 #3 Düşürmez diye biliyorum. Ayrıca internette keyler satılıyor çok uygun fiyata tavsiyem key üzerinden etkinleştirme yönünde. Artı 0 Eksi
Düşürmez diye biliyorum. Ayrıca internette keyler satılıyor çok uygun fiyata tavsiyem key üzerinden etkinleştirme yönünde.
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.395 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 3 Eylül 2021 #4 KMS kesinlikle kullanılmamalı performans konusunda pek bir etkisi olmaz diye düşünüyorum ama bilgisayarı kendinin değil başkasının elinde şu an. Artı 0 Eksi
KMS kesinlikle kullanılmamalı performans konusunda pek bir etkisi olmaz diye düşünüyorum ama bilgisayarı kendinin değil başkasının elinde şu an.
Mehmet Akif T Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 2.165 Çözümler 9 Yer Malatya/Yeşilyurt Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop Özellikleri:Ryzen 7 4700U 16GB Ram 256GB Depolama APU ekran kartı.(LAPTOP Lenovo E15) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Eylül 2021 #5 Silinen üye dedi: Bir akrabam yeni aldığım laptopa KMS yüklemişti. Bu ekran kartı kullanımını ve dolayısıyla FPS'i düşürür mü? Genişletmek için tıkla... Acilen orjinal windows yükleyin. Ardından orjinal key kullanın. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bir akrabam yeni aldığım laptopa KMS yüklemişti. Bu ekran kartı kullanımını ve dolayısıyla FPS'i düşürür mü? Genişletmek için tıkla... Acilen orjinal windows yükleyin. Ardından orjinal key kullanın.
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #6 Hocam KMS virüs. Artı 0 Eksi
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 3 Eylül 2021 #7 Düşürür. Artı 0 Eksi
Salim23 Picopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 830 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer . 3 Eylül 2021 #8 KMS nedir? Artı 0 Eksi
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.515 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 3 Eylül 2021 #9 Evet, düşürür. Salim23 dedi: KMS nedir? Genişletmek için tıkla... Korsan Windows veya Office programları i,çin kullanılan yazılım. Artı 0 Eksi
Evet, düşürür. Salim23 dedi: KMS nedir? Genişletmek için tıkla... Korsan Windows veya Office programları i,çin kullanılan yazılım.
Mehmet Akif T Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 2.165 Çözümler 9 Yer Malatya/Yeşilyurt Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop Özellikleri:Ryzen 7 4700U 16GB Ram 256GB Depolama APU ekran kartı.(LAPTOP Lenovo E15) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Eylül 2021 #10 PROTECTQ dedi: KMS kesinlikle kullanılmamalı performans konusunda pek bir etkisi olmaz diye düşünüyorum ama bilgisayarı kendinin değil başkasının elinde şu an. Genişletmek için tıkla... y4vuzz dedi: Hocam KMS virüs. Genişletmek için tıkla... Salim23 dedi: KMS nedir? Genişletmek için tıkla... 389072 dedi: Evet, düşürür. Korsan Windows veya Office programları I, Çin kullanılan yazılım. Genişletmek için tıkla... Aslinda KMS Windows'un key etkinleştirme şeyidir. Fakat KMSpico korsan ve virüstür. Rehber: KMS aslında nedir? Aslında bir çok kullanıcı KMS'yi KMSpico sanıyor, karıştırıyor. Aslında KMS; Key Management Service'ın kısaltmasıdır. KMSpico ile alakası yoktur. www.technopat.net Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2021 Artı 1 Eksi
PROTECTQ dedi: KMS kesinlikle kullanılmamalı performans konusunda pek bir etkisi olmaz diye düşünüyorum ama bilgisayarı kendinin değil başkasının elinde şu an. Genişletmek için tıkla... y4vuzz dedi: Hocam KMS virüs. Genişletmek için tıkla... Salim23 dedi: KMS nedir? Genişletmek için tıkla... 389072 dedi: Evet, düşürür. Korsan Windows veya Office programları I, Çin kullanılan yazılım. Genişletmek için tıkla... Aslinda KMS Windows'un key etkinleştirme şeyidir. Fakat KMSpico korsan ve virüstür. Rehber: KMS aslında nedir? Aslında bir çok kullanıcı KMS'yi KMSpico sanıyor, karıştırıyor. Aslında KMS; Key Management Service'ın kısaltmasıdır. KMSpico ile alakası yoktur. www.technopat.net