KMS-r@1n nedir?

• Konuyu başlatan Pmb
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 5.814
KMSPico ile etkinleştirme sonucu C:\Windows dizini içerisine çıkarılan bir dosya. Direkt kök işletim sistemi dizini içerisinde olduğu için işletim sistemi üzerinde sürekli olarak çalışır. Kaspersky bulup silmektedir.

Etkinleştirdikten sonra PC'ni kullanıyorlar ama haberin olmuyor işte :)

Zaten anlamıştım bilgisayarda bir şeyler oluyordu neyse ki çok geç değil. Oyun oynarken bir an tuşları kontrol edemedim. Cyberpunk'ta PC iyi olmasına rağmen 30 FPS aldım demek ki bu yüzdenmiş. Hepinize çok teşekkürler ilk işim İtopya'ya götürmek olacak.
Bayağı önceden kullandığım için biliyorum sistemde RAM, CPU, GPU kullanımları gayet de normaldi. Şu an orijinal Windows 10 Home kurulu Retail key.

Adam birinci yükleyişinde mavi ekran aldım bazı sistem parçaları bozuldu SSD ve işlemci. Bu ikinci oyunda kontrol edemediğim tuşlardan düşük FPS'e kadar birçok sorun yaşadım neresi normal bunun?

Adam bizden 100 TL aldı.
Kaziklanmissiniz. Kendiniz temiz kurulum yapin:

Bir daha da o bilgisayarciya guvenmeyin.

Zaten anlamıştım bilgisayarda bir şeyler oluyordu neyse ki çok geç değil. Oyun oynarken bir an tuşları kontrol edemedim. Cyberpunk'ta PC iyi olmasına rağmen 30 FPS aldım demek ki bu yüzdenmiş. Hepinize çok teşekkürler ilk işim İtopya'ya götürmek olacak.

Adam birinci yükleyişinde mavi ekran aldım bazı sistem parçaları bozuldu SSD ve işlemci. Bu ikinci oyunda kontrol edemediğim tuşlardan düşük FPS'e kadar birçok sorun yaşadım neresi normal bunun?

Ben sadece benim PC'min donanım kullanımları gayet de normal dedim artık ne ile etkinleştirdiyse KMSpico dışında var etkinleştirme programları onlarda birini kurduysa sizin dediğiniz durum vardır.

KMSpico virüsüne ait bir dosya. Format lazım. Bir daha bilgisayarcılara götürmeyin.
Hocam PC'niz KMS sunucularına bağlı şu anda. Yani PC'nizi KMSpico ile etkinleştirmiş.
KMSpico dosyaları, temiz kendiniz format atın.
KMSpico ile etkinleştirme sonucu C:\Windows dizini içerisine çıkarılan bir dosya. Direkt kök işletim sistemi dizini içerisinde olduğu için işletim sistemi üzerinde sürekli olarak çalışır. Kaspersky bulup silmektedir.
KMS-R@1n dosyası KMSpico'ya ait değildir. KMS-R@1n dosyası Re-Loader & Activator isimli bir korsan etkinleştirme yazılımına aittir. Evet, ikisi de zararlı yazılım içermektedir ve kullanılmamalıdır. Fakat KMSpico ile Re-Loader & Activator aracını ve attığı dosyaları çoğu insan karıştırıyor. Bu yüzden açıklama yapmak istedim.

Maalesef KMS tabanlı bir etkinleştirme Windows'un tam olarak izin vermemesi nedeniyle silinemiyor. Ayrıca kullanılan korsan etkinleştirme yazılımı (Re-Loader & Activator) yüzünden bilgisayarınızda virüs, keylogger veya casus yazılım olabilir.

En iyisi siz dosyalarınızı yedekleyip temiz bir format atın. Başka türlü KMS tabanlı herhangi bir etkinleştirmeden (yasal KMS etkinleştirme de dahil) tam olarak kurtulmanız mümkün değil. Çünkü Windows'un etkinleştirme sistemi KMS etkinleştirmenin silinmesine izin vermiyor. Formattan başka fazla bir çare yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı