KMSpico nedir?

Kurulum yaptığımda Windows'un üzerine kuruyor diyorsun. Sanırım sen Disk kısmında HDD'ni biçimlendirmiyorsun. Umarım bilgisayarcı parça çalmamıştır.

Kurulum yaptığımda Windows'un üzerine kuruyor diyorsun. Sanırım sen Disk kısmında HDD'ni biçimlendirmiyorsun. Umarım bilgisayarcı parça çalmamıştır.
Ben bir kere bu şekilde format atmıştım fakat sabit disk'e baktığımda windowsold diye bir dosya vardı. Bir ara arkadaş ortamında konuşurken bu konu açılmıştı. Sorduğumda "eski windows'un üzerine kuruyor. Yani temiz bir kurulum yapmıyor" demişlerdi. Ben de o yüzden size sordum böyle bir şey var mı diye.

Galiba biçimlendirmiyorum. Kusura bakmayın hata bende. Dediklerinizi deneyeceğim.

KMSpico programı hakkında bir şey söylemek istiyorum.Ben bu program ile etkinleştirdim ayrıca 2 antivirüs programı ile tarattım ve trojan programları ile de tarattım bi sıkıntı solucan gibi yazılıma denk gelmedi.Bunu bilmek istersiniz diye hatırlatıyım.

Bu yazılımın güvenli olan versiyonu dahi sürekli işlem yaptığı için sistemi yavaşlatabiliyor. Bir Windows 10 lisans fiyatı 40TL'ye kadar düşmüş durumda, Office'li paketler de 80TL civarı. Hem güncellemelerden mahrum kalmamak, hem güvenli bir sisteme sahip olmak hem de sistemin yavaş olmaması için her daim orjinal yazılım öneriyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı