Rehber KMSpico aktivasyonu nasıl kaldırılır?

Merhaba verdığınız komutları girmek istediğimde istenen eylemler yükseltilmiş ayrıcalıklar gerektiriyor diyor bunu nasıl çözebilirim?

Yönetici hesabında mısınız?

Su anda o hatadan kurtuldum ve lisanslarini kaldırdim. Temiz format atip Windows 11 gececegim artik KMSpico'dan kurtulur muyum? Bir de lisanslari kaldirdim ama ekran Windows etkinlestirin yazisı gelmed.

Su anda o hatadan kurtuldum ve lisanslarini kaldırdim. Temiz format atip Windows 11 gececegim artik KMSpico'dan kurtulur muyum? Bir de lisanslari kaldirdim ama ekran Windows etkinlestirin yazisı gelmed.
Temiz kurulum yapın yine garanti olması için.

Biraz hortlatmış olacağım ama, ben zamanında Windows'u OEM key satın alarak etkinleştirmiştim. Yakın zamanda ise Microsoft Office programını KMS kullanarak etkinleştirmek durumunda kaldım. Rehberdeki adımı takip ettiğimde bende böyle gözüküyor. Sadece Office'yi etkinleştirdiğim için KMS'nin bana bulaşıp bulaşmadığını anlayabilmem mümkün mü? Mümkünse nasıl?

Windows Retail lisansli gözükuyor.
Yani OEM degil Retail key almışsınız.
Ondan bir sıkıntı olmaz. KMS olsaydı Retail yazan yerlerde KMS yazardı.
Hatırladığım kadarıyla Office içinse CMD üzerinden kod yazıp aktiflestirmeyi kaldırıyorduk.
İcinizin rahat etmesi için bir antivirüs programi kullanip tam tarama yapabilirsiniz.

2 yıl lisanslı Kaspersky kullanmaktayım, tam tarama yaptım herhangi bir zararlı bulmadı.

2 yıl lisanslı Kaspersky kullanmaktayım, tam tarama yaptım herhangi bir zararlı bulmadı.

Office aktiflestirmesini kaldırmak istiyorsan Windows Powershell'i kullanarak yapabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoda anlatılıyor.
Microsoft bu konu hakında bir yazıda yayınlamış.

Son düzenleme:
Hocam benim açıklamada Retail channel yazıyor, ürün anahtarı kanalında da Retail yazıyor, kullanım URL'si sonunda da Retail yazıyor, lisans durumu lisanslı yazıyor bu durumda güvenilir mi acaba arkadaşlar bilen var mı? Aynı @K_carmz hocamın atmış olduğu resimdeki gibi hepsi aynı Retail yazmakta ve lisans durumunda lisanslı yazmaktadır arkadaşlar tıpatıp aynısı. @Prime777 @518679 hocalarım bakar mısınız?

Son düzenleme:
KMSpico durumu yoktur hocam. Retail key yüklü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…