KMSpico bilgileri çalar mı?

Kaç yıl önce 2019 da galiba indirmiştim şu ana kadar bir şey olmadı ama biraz tedirginim.

Hocam bende kurmuştum 2019'da ama sıkıntı yoktu o zamanlar. Belkide cihazım bot olmuştu haberim yoktu.

Kardeşim eğer Windows'a verecek paran yoksa git Ubuntu kullan. Ubuntu ücretsiz.
Crack ve korsana destek yok. Senin yaptığın şey korsan Windows kullanmak bu da Forum'da yasak.
Konu kilitlensin lütfen...

Haklısın oyun kralı dikkatli okumadan ön yargı ile yaklaşmayın lütfen.

Arkadaşlar peki bu illet bana bulaşmış mı? Ben uygulama falan indirmedim tabii ki. CMD üzerinden etkinleştirme yöntemi ile yaptım.
Eki Görüntüle 1048357

Hocam CMD ile yapsanda KMS serverlarına bağlanıyor. Yt'den aldıysanız onu zaten oradan almışsınızdır. .bat dosyalarını açtığınızda içinde KMS linki olacaktır. Bunlar KMS serverlarına bağlanıp yapıyor.

Hocam CMD ile yapsanda KMS serverlarına bağlanıyor. Yt'den aldıysanız onu zaten oradan almışsınızdır. .bat dosyalarını açtığınızda içinde KMS linki olacaktır. Bunlar KMS serverlarına bağlanıp yapıyor.
Yok hocam. Başka bir forumda güvenilir bir arkadaş rehber açmıştı oradan yaptım. Herhangi bir şey yapmadım. Bir belirtide yok hiç.

Yok hocam. Başka bir forumda güvenilir bir arkadaş rehber açmıştı oradan yaptım. Herhangi bir şey yapmadım. Bir belirtide yok hiç.

Hocam forumu atar mısınız bana (linki) Eğer technopad ise

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı