KMSpico bilgisayardaki verilere erişebilir mi?

Cyberbug 2077

Hectopat
Makaleler
1
Olayı anlatmadan direkt soruya geçiyorum. Paranoya falan demezseniz sevinirim ciddi bir olay çünkü.

KMSpico bilgileri, verileri, dosyalarımızı çalabilir mi? Bunlara erişebilir mi? Mikrofonuma veya kamerama da erişebilir mi?

KMSpico'nun artık çoğu virüslü, yani ihtimali var. Ek olarak şu videoyu koymak isterim. İyi günler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Herhangi bir illegal programda herhangi bir virüs olabilir. Güvenilir bir yerden indirmediyseniz, ki KMSpico'nun güveniliri de nasıl olursa, ihtimal dahilinde.

CMD'den etkinleştirdim. Hatırladığım kadarıyla bir şey de indirmedim.

KMSpico'nun artık çoğu virüslü, yani ihtimali var. Ek olarak şu videoyu koymak isterim. İyi günler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ancak ben CMD'den etkinleştirdim.

CMD'den etkinleştirmek diye bir şey yok diye biliyorum. Çok büyük ihtimalle TikTok'da gezerken ki videolara denk geldiniz :).

Hayır birkaç kod ile etkinleştiriliyor. YouTube'dan görmüştüm.

Çalmasına gerek yok. Sen elinle vermişsin zaten. CMD ile yapmış olsan dahi bilgisayarını onların adresine bağlıyorsun.

Ancak sadece sunucuya bağlama ile çalınabiliyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı