theumtkyd
Hectopat
YouTubeda videolar varmış parola kaldırma diye bakabilirsiniz.Hocam şu an atamam maalesef kusura bakmayın elektrikler yok yarın atsam sıkıntı olur mu?
YouTubeda videolar varmış parola kaldırma diye bakabilirsiniz.Hocam şu an atamam maalesef kusura bakmayın elektrikler yok yarın atsam sıkıntı olur mu?
KMSpico güvenilir mi? Dediğim gibi bedava kurmak için veya internetten key mi almak mantıklı önerebileceğiniz yerler var mıdır? @Prime777
Ben daha uzun süre kulllandım, bilgisayarı nasıl yavaşlattığını kullanırken fark etmiyorsun.Yaklaşık 5 yıldır kullanırım dandik keylere 50 100 lira vermeye gerek yok etkinleştir gitsin
2 yıl fud ile uğraştım kardeşim ben görmezsem yapımcısı bile görmez.![]()
Project Zomboid oynayan birisinden alışılmadık literatür bilgisi. Gerçi okuma yazma bildiğinize şükür.At yalanı...
Namık Kemal'in en sevdiğim sözüdür.
KMSpico güvenilir mi? Dediğim gibi bedava kurmak için veya internetten key mi almak mantıklı önerebileceğiniz yerler var mıdır? @Prime777
Hocam şu an bende Windows 11 varmış benim de aklımda değil YouTube üzerindeki videolara bakınsanız biraz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.