KMSpico Kullananlar Yandı!

@Yaxi1 Neyi komik buldunuz? Sadece siz sorun yaşayınca uygulama kötü olmuyor. Ayrıca bu forumda korsana destek vermiyoruz diyen kişilerin yarısının en az 1 tane korsan uygulama kullandığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Boşa duyar kasmayın 🙃.

Gerçekten sana katılıyorum bazı arkadaşlar fazla abartıyor ama sonuçta parası olanlar alabilir ama ya parası olmayanlar onları ne yapacağız herkesi kendi yaşantınız ile sınamayın sizin paranız var diye herkeste sizin gibi hayat sürüyor sanmayın, ha çalışırsınız kendi paranız ile alırsınız orası ayrı ama annesi ve babasının durumu yetmeyen ve okul harçlığını bile babası zor veren aileler var lütfen böyle durumlarda biraz daha duyarlı olun hemen "korsana hayır" demeyin başkalarının gözünden de bakmalısınız ben tekrar diyorum şahsen ben internetten ucuza aldığım Key ile Windows etkinleştirdim çünkü durumum az çok olsa da var ama durumu olmayanlar mecburen KMS kullanabilir ayrıca KMS ana websitesinde virüs ve illegal yol olmadığını söylüyor.

Adsız.png
 
KMSpico kullanan kardeşlerime geçmiş olsun. Bu video tüm aklınızdaki sorunlara cevap veriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Temel olarak videoda anlatmak istediği şu şekilde; KMSpico ile etkinleştirilen Windows makineler bot olarak kullanılıyor.

Abi ben format atmıştım kendim Windows 10 Single Language'ye ben ürün anahtarı girmedim ama ürün anahtarını değiştirin falan diyor bundan önce bilgisayarcıya format attırmıştık ve o bilgisayarcı korsan Windows atmıştı ve KMSpico ile etkinleştirmişti bendeki bu KMSpico silinmemiş mi? Yoksa ben mi yanlış anladım.
 

Dosya Ekleri

  • win 10 sl.png
    win 10 sl.png
    82 KB · Görüntüleme: 62
Ben bunu zararsız sanıyordum. 6-7 ay önce indirmiştim Windows'u etkinleştirmek için. Düğme vardı bastım bip bip bip geri sayım başladı. Ben de PC'yi patlatacak zannetmiştim ama Windows'u etkinleştir yazısı gidince rahatladım. Yine de iyi bir şey değilmiş. Şimdi benim fotoğrafımı çekmiş olabilirler mi? Şu an bilgisayarımda öyle bir program yok 3 ay önce format atmıştım. Peki bilgilerim paylaşılmış olabilir mi?
 
Abi ben format atmıştım kendim Windows 10 Single Language'ye ben ürün anahtarı girmedim ama ürün anahtarını değiştirin falan diyor bundan önce bilgisayarcıya format attırmıştık ve o bilgisayarcı korsan Windows atmıştı ve KMSpico ile etkinleştirmişti bendeki bu KMSpico silinmemiş mi? Yoksa ben mi yanlış anladım.
Sonrasında siz temiz kurulum yaptınız mı peki? CMD'ye "slmgr /xpr" yazıp ekran görüntüsü atabilir misiniz?
 
@Yaxi1 neyi komik buldunuz? Sadece siz sorun yaşayınca uygulama kötü olmuyor. Ayrıca bu forumda korsana destek vermiyoruz diyen kişilerin yarısının en az 1 tane korsan uygulama kullandığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Boşa duyar kasmayın 🙃.

Yapsalar ne değişecek bana zararı ne dediğin için o tepkiyi verdim, bilgisayarının göz göre göre zombi yapılmasına izin vermek komik. Birkaç kişi durumdan vb. de bahsetmiş fakat lisansı yüzlerce liraya almak zorunda da değilsiniz çok çok ucuza bulunabiliyor, hadi onu da alacak durumun yok diyelim o zaman sağ altta yazan o yazıya takılmamak lazım.
 

Geri
Yukarı