Çözüldü KMSpico kurulu bilgisayara virüs, hacker Vb. saldırı gerçekleşirse Kaspersky Free bulur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cyberbug 2077

Hectopat
Makaleler
1
CMD ile KMSpico etkinleştirmiştim:

KMSpico bilgisayarımdaki dosyalara, kamerama, mikrofonunu erişebilir mi?

Herhangi bir hacker, virüs vb. gibi saldırılarda Kaspersky Security cliud bunu fark eder mi?

Çözüm
CMD ile KMSpico etkinleştirmiştim:

KMSpico bilgisayarımdaki dosyalara, kamerama, mikrofonunu erişebilir mi?

Herhangi bir hacker, virüs vb. gibi saldırılarda Kaspersky Security cliud bunu fark eder mi?
1-) CMD ile KMSPico olmuyor. CMD üzerinden KMS sunucusuna bağlanıyorsunuz. KMS ve KMSPico farklı şeylerdir.
2-)Saldırı vb. durumlarda KSC algılar, merak etmeyin.
3-)Lisansı kaldırmak için @118483 nin bu mesajındaki işlemleri uygulayabilirsiniz.
Ekran Alıntısı.PNG

KMSpico nasıl temizlenir? açtığınız konuda mesajı var.
Tamam teşekkür ederim hocam. İyi günler.

Hocam siz demiştiniz ya ksc saldırı falan olsa farkederdi diye. Peki Ksc'nin Free versiyonu bunu fark eder miydi?

Sistem izleyici algılardı diye düşünüyorum. Windows'ta olan biten her şeyi kesintisiz kontrol ediyor.

Adı üstünde gelişmiş tehdit koruması altında çalışan bir bileşen, tespit eder ve yok eder.

Tamam hocam teşekkür ederim saldırıları ksc algılar demiştiniz ben ksc Free kullanıyordum o bilgisayarda bir farkı falan varsa diye sordum. İyi günler.

Hocam tekrardan rahatsız ediyorum tam cevabı alamadım ancak Kaspersky Security Cloud herhangi bir o KMSpico sunucusu üzerinden veya başka bir yolla yapılan hacker, virüs vb. saldırıları saldırı olduğu zaman tespit edip engelleyebilirdi değil mi?

Son düzenleme:
Hocam tekrardan rahatsız ediyorum tam cevabı alamadım ancak Kaspersky Security Cloud herhangi bir o KMSpico sunucusu üzerinden veya başka bir yolla yapılan hacker, virüs vb. saldırıları saldırı olduğu zaman tespit edip engelleyebilirdi değil mi?
Nasıl tam cevabı alamadınız. Söyledim ya sistem izleyici algılayıp engellerdi diye.

Saldırı vb. durumlarda KSC algılar, merak etmeyin.
KSC-Free olarak düzeltelim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı