Çözüldü KMSpico kurulu bilgisayara virüs, hacker Vb. saldırı gerçekleşirse Kaspersky Free bulur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cyberbug 2077

Hectopat
Makaleler
1
CMD ile KMSpico etkinleştirmiştim:

KMSpico bilgisayarımdaki dosyalara, kamerama, mikrofonunu erişebilir mi?

Herhangi bir hacker, virüs vb. gibi saldırılarda Kaspersky Security cliud bunu fark eder mi?

Çözüm

Herhangi bir hacker, virüs vb. gibi saldırılarda Kaspersky Security cliud bunu fark eder mi?
1-) CMD ile KMSPico olmuyor. CMD üzerinden KMS sunucusuna bağlanıyorsunuz. KMS ve KMSPico farklı şeylerdir.
2-)Saldırı vb. durumlarda KSC algılar, merak etmeyin.
3-)Lisansı kaldırmak için @118483 nin bu mesajındaki işlemleri uygulayabilirsiniz.
Ekran Alıntısı.PNG

KMSpico nasıl temizlenir? açtığınız konuda mesajı var.

1-) CMD ile KMSPico olmuyor. CMD üzerinden KMS sunucusuna bağlanıyorsunuz. KMS ve KMSPico farklı şeylerdir.
2-)Saldırı vb. durumlarda KSC algılar, merak etmeyin.
3-)Lisansı kaldırmak için @118483 nin bu mesajındaki işlemleri uygulayabilirsiniz.
Ekran Alıntısı.PNG

Çözüm
1-) CMD ile KMSpico olmuyor. CMD üzerinden KMS sunucusuna bağlanıyorsunuz. KMS ve KMSpico farklı şeylerdir.
2-)saldırı vb. durumlarda ksc algılar, merak etmeyin.
3-)lisansı kaldırmak için @118483nin bu mesajındaki işlemleri uygulayabilirsiniz.
Eki Görüntüle 1493686

Ancak bildiğim kadarıyla yine KMSpico'nun sunucularına bağlanıyor.

Bir de o bilgisayarda cidden önemli dosyalar var. Ondan dolayı bir sorun olursa diye korktum o işlemleri uygularken.

Önemli dosyalar varsa en baştan korsan etkinleştirme uygulamamayı idrak etmeniz gerekirdi. Tehlikeli etkinlikler meydana gelirse ksc algılayacaktır.

Hocam o zamanlarda CMD'den olduğu için güvenlidir diye düşünmüştüm.

Bir saldırı olsa ksc yakalar ancak bir saldırı olmadan (sunucudan vb.) Benim dosyalarıma, kamerama veya mikrofonuma erişebilir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı