KMSpico nasıl kaldırılır?

gümüşhaneli

Decapat
Yer
Morioh
80TL format + Windows7 kurdurdum bilgisayarcıya. Peki bilgisayarcı bey ne yapmış sizce? KMSpico tabii ki.

Anlamıştım "bugün meşgulüm, yarına hallederim" dediğinde. 5 dakikalık iş mübarek, ne uzatıyorsun!

Sorum:
Reverse engineering yapan var mı? Yani zararsız hale getirip kullanabilir miyim?
Eğer olmaz ise nasıl silerim ve Windows 7 Key'im yok yani sildikten 30 gün sonra Windows7 patlar mı?

Multiboot USB hazırlıyorum ventoy ile.

Sistem yetmiyorsa tercihin pek önemi kalmıyor, yetiyorsa ben de W10 tercih ederim.
Windows 7 kaldıran bir sistem Windows 10 kaldırmayabilir, fakat Windows 8.1'i kesin kaldıracağından eminim. 2 GB RAM istisnadır. Benim işlemcim bile kaldırıyor Windows 8.1'i.

Multiboot USB hazırlıyorum ventoy ile.

Hangi işletim sistemini tercih edeceksiniz? Bu sistem biraz eski kalır Windows 10'a @Callisto1232 hocam haklı. Size hafif bir dağıtım olan Linux Mint'i öneririm. Ya da Lubuntu kurabilirisiniz.
Sisteminizde'de rahatca çalışacakdır.

Ayrıca legacy olması bir şey değiştirmez. Windows Media Creation Tool ile yazdırabilirsin sorunsuz bir şekilde.
Fakat dediğim gibi Windows 10 stabil çalışmayacaktır.

Önceden ben de kullanmıştım ve pişman oldum. Tavsiyem böyle programlara bakmadan önce sosyalde konu açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…