KMSpico nasıl kaldırılır?

ludwig1301

Decapat
Katılım
25 Şubat 2022
Mesajlar
187
Arkadaşlar merhaba bilgisayarın sağ altındaki "Windows'u etkinleştir" yazısını kaldırmak için günlerdir uğraşıyorum. Orijinal key alıp 1000 lira veremeyeceğim için de CMD ile kaldırmaya çalışıyordum ancak 20 dakika sonra yazı geri geliyordu. @ echo off ile başlayan komutları .bat yapıp başlatıyorum ancak yazı geri geliyor. Bugün internetten gördüğüm bir videoyu denemek istedim. Videoda;

/Slmgr ipk (ürün anahtarı)
/Slmgr skms kms8.msguides.com
/Slmgr ato.
/Slmgr xpr.

Komutları vardı. Windows'u etkinleştir yazısı gitti ancak internette, sitenin zararlı olduğunu KMSpico'ya bağlandığını bilgisayarın yavaşlayacağını okudum. Böyle bir şey mümkün mü? Eğer zararlıysa nasıl silebilirim geri? Windows danışmanı bir cevabında "slmgr /upk" ile aktive ettiğim ürün anahtarının kaldırılabileceğini yazmış. Bu komutla kaldırırsam sorun çözülür mü yoksa temiz kurulum mu yapmam gerekiyor illa?
 
 
Adı üstünde "Zararlı" hocam. Ne yapacağı belli olmaz.
 
Zararını kanıtlar mısın?
1653488132361.png

İnternette yazan bu hocam. Ayrıca eski laptopumda kullanırken yavaşlamalara neden olmuştu.
 
KMSpico zararlı bir yazılımdır ve kullanılması tavsiye edilmez.
Arkadaş yazılım ile aktif etmemiş, komut istemiyle aktif etmiş KMS bir windows servisidir slmgr -dlv komutunu yazdıktan sonra altta KMS yazıyor olması KMSpico olduğu anlamına gelmez. Yine de kullanmak istemiyorsanız Retail key yapabilirsiniz.
 

Evet buradaki denilen gibi slmgr -dlv yazınca en altta KMS yazıyor. MBAM ve zemana ile taratıp, dosyaları sildikten sonra bir sorun kalıyor mu?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı