KMSpico orijinal mi?

365479

Hectopat
Makaleler
3
Ağ seviyesi her zaman %0 program filesten tüm KMSpico dosyalarını VirusTotal ile inceledim virüs bulamadı.
Bir de hatırlıyorum orijinal siteden indirmiştik sizce benim KMSpico orijinal yani virüssüz sürüm mü?

Not: İndirmenizi tavsiye etmem.

Ağ seviyesi her zaman %0 program filesten tüm KMSpico dosyalarını VirusTotal ile inceledim virüs bulamadı.
Bir de hatırlıyorum orijinal siteden indirmiştik sizce benim KMSpico orijinal yani virüssüz sürüm mü?

Not: İndirmenizi tavsiye etmem.
Ağ sürücüsü falan indirdiyseniz ondan olabilir. Kendi anakartımın ağ sürücüsünü indirdiğim zaman olmuştu bu problem.

KMSpico çalışma mantığı şöyle sen başka bir sunucuya bağlanıyorsun ve senin Windows'unu etkinleştiriyor virüs gibi nitelendirilir mi bilmiyorum ama isteseler bilgisayarındaki her bilgiyi uzaktan kontrol edebilirler ve Microsoft'a suç atamazsın 3.parti yazılım olduğu için kendi rızanla yapmış oluyorsun. Ben Trendyol'dan lisans satın aldım 1 yıldır kullanıyorum format atsamda orijinal kalıyor tavsiye ederim.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp slmgr /dlv yazar mısın? Bir de buraya ekran resmini at.
Ekran Görüntüsü (101).png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı