Çözüldü KMSpico silinmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Slayer2021

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar, KMSpico kaldırılmıyor. Yardım eder misiniz?

Ekran görüntüsü 2021-05-29 110314.png

Ekran görüntüsü 2021-05-29 095433.png

Çözüm
İlk önce slmgr /upk kodunu gir. Daha sonra kayıt defterinden silmek için slmgr /cpky kodunu yaz.
İlk önce slmgr /upk kodunu gir. Daha sonra kayıt defterinden silmek için slmgr /cpky kodunu yaz.
Bunları yazdıktan sonra Regedit'e girip şunu silince KMSPico serverler'ından çıkıyorsunuz. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\SoftwareProtectionPlatform buraya girince oradan KeyManagementServiceName olanı siliyorsunuz.

Bunları yazdıktan sonra Regedit'e girip şunu silince KMSpico serverler'ından çıkıyorsunuz. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\SoftwareProtectionPlatform buraya girince oradan keymanagementservicename olanı siliyorsunuz.

slmgr /cpky zaten bunu yapıyor.

slmgr /cpky zaten bunu yapıyor.
Hayır tamamen temizlemiyor. Format atmadan önce deneyimledim. Bu iki komutu yazdım yeniden başlattım olmadı. Tekrar slmgr /xpr yapınca geri geldi. Sizin söylediğiniz komut lisans'ı siliyor serverdan çıkartmıyor :) Serverdan çıkartmadığı için lisans tekrar geri geliyor. Serverdan çıkması için benim söylediğim yeri silerse düzelecektir.

Hayır tamamen temizlemiyor. Format atmadan önce deneyimledim. Bu iki komutu yazdım yeniden başlattım olmadı. Tekrar slmgr /xpr yapınca geri geldi. Sizin söylediğiniz komut Lisans'ı siliyor serverdan çıkartmıyor :) serverdan çıkartmadığı için lisans tekrar geri geliyor. Serverdan çıkması için benim söylediğim yeri silerse düzelecektir.

Hocam arkadaşın rehberi var bende denedik sanırım arkadaşın ki 2021 versiyon olabilir ben dediğiniz kod slmgr /xpr kodunu 3 kere denedim ama ilk önce slmgr /cpky bir daha kod vardı unuttum bu kodları yaptıktan sonra denedim olmadı 3 gün sonra denedim lisans şu an silinmiş durumda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı