KMSpico yüklü olup olmadığı nasıl anlaşılır?

valenn

Hectopat
Katılım
1 Temmuz 2020
Mesajlar
791
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba bilgisayarda KMSpico virüsü olup olmadığı nasıl anlaşılır? Benim bilgisayarım bilgisayarcıya gitti ve döndüğümde geç te olsa bir baktım bilgisayarımda KMSpico var Kaspersky üzerinden kaldırdım ama arama yerine yazdığımda hala garip şeyler çıkıyor kalkmış mı nasıl anlarım?
 
Hocam sizin attığınız bu uzun komutu yazınca bu çıktı.

Eki Görüntüle 1388841


Ürün anahtarı bulunamadı diyor. Bu başarıyla silindi mi demek?
Kayıt defteri üzerinden bir süre sonra tekrar manuel taramada yapabilirsiniz ama kayıt defterindeki ürün anahtarı silindiği için önceki yazdığı veriler ancak kalmıştır. Üzerine tekrar yazmaz.
Not: Sunucu bağlantısı için tabi. 3.parti bir uygulama ile bağlandıysanız onu da bittabi kaldırmanız gerekiyor.
 
Tamamdır. 120 dakika sonra bir daha aynı programlardan tam tarama yaparım. Ama benim anlamadığım şey Windows'u etkinleştir yazısı çıkmadı bende. Neden çıkmadı? Kişiselleştire girince önce Windows'u etkinleştir diyor ama yazı çıkmadı sağ altta.

Eki Görüntüle 1388845
Bir süre sonra kendiliğinden çıkar muhtemelen. Belirli bir süre var o süre bitince zorluyor.
 
Hocam bu yazdığınızdan hiçbir şey anlamadım. :)
Yani
Regedit/kayıt defterini açın> CTRL+F yapın> Aranan kısmına: KMS-R@1n yazın (ek olarak KMS veya başka uzantı .exe'si varsa öyle de aratabilirsiniz.) eğer uzantılı .exe dosyası çıkarsa sağ tıklayıp, sil diyerek silin. (Genellikle "spp" diye başlayan bir isimle oluyor)
buna benzer bir şekilde arayarak ek bir şey olup olmadığına bakabilirsiniz de eğer kayıt defterindeki dosyalara bakarak tahmini bir fikriniz oluşmuyorsa (eskiden stabil sunucu isimleri ve dosya adları kullanıyorlardı da sanırım onu da geliştirmişler) çok uğraşmayın. Önceki yazılarda belirtilen komutlarla tekrar kontrol edip, KMSpico'nun (anlaşılması adına) ürün anahtarını tekrar yazdırıp yazdırmadığını teyit etmeniz (sanırım 120 dakika diye belirttikleri kısım burası oluyor) de kafi olur. Elbette ek şeyler de denenebilir.
 
@valenn, SECOH-QAD.exe ve SECOH-QAD.dll dosyalarını Windows klasörü içinden silin. KMSpico'nun dosyaları onlar.
 
@valenn, SECOH-QAD.exe ve SECOH-QAD.dll dosyalarını Windows klasörü içinden silin. KMSpico'nun dosyaları onlar.

Windows klasörü içinde öyle dosyalar yok. Sanırım antivirüs silmiş.
Yani.

Buna benzer bir şekilde arayarak ek bir şey olup olmadığına bakabilirsiniz de eğer kayıt defterindeki dosyalara bakarak tahmini bir fikriniz oluşmuyorsa (eskiden stabil sunucu isimleri ve dosya adları kullanıyorlardı da sanırım onu da geliştirmişler) çok uğraşmayın. Önceki yazılarda belirtilen komutlarla tekrar kontrol edip, KMSpico'nun (anlaşılması adına) ürün anahtarını tekrar yazdırıp yazdırmadığını teyit etmeniz (sanırım 120 dakika diye belirttikleri kısım burası oluyor) de kafi olur. Elbette ek şeyler de denenebilir.

Tamamdır 120 dakika sonra tekrar bir tam tarama yaparım sonrasında da bir OEM key satın alırım.
 
Windows klasörü içinde öyle dosyalar yok. Sanırım antivirüs silmiş.

Tamamdır 120 dakika sonra tekrar bir tam tarama yaparım sonrasında da bir OEM key satın alırım.

Windows klasöründe arama yapın.
Tamamdır 120 dakika sonra tekrar bir tam tarama yaparım sonrasında da bir OEM key satın alırım.

Aldığınız OEM keyler ile KMSpico ile fazla farkı yok aslında. Para verdiniz diye içiniz rahatlıyor, o kadar. Microsoft, bunların gerçek ve orijinal olmadığını söyledi. KMSpico'dan daha temizdir ama orijinal lisans değildir, sıkıntı çıkarabilir.
 
Biliyorum ama yine de KMSpico'dan daha iyidir. Yoksa Windows 10'a 2000TL veremem. Zamanında yaptım öyle bir hata.

Yaptım temiz çıktı.

Temiz kurulum yapıp, üstüne o lisansı kullanırsanız çok daha iyi olur.
 

Geri
Yukarı