Knight Online GPU Kullanımı Yükseltme

Flawless1337

Hectopat
Daha fazla  
Selamun aleykum arkadaşlar böyle bir şey mümkün müdür acaba ? Knight Online'da bir test yaptım, effectleri sonuna kadar kısıp iyice karaktere yaklaşınca %70'lere çıkıyor GPU kullanımı, ancak effectler açık iken normal bakış açısında %30'u geçmiyor. Bunu arttırmanın bir yolu yordamı yok mudur? GPU kullanımı %70'lere gelince fps uçuyor 850-900 oluyor ama %25-30 civarıyken 80-120 arası seyrediyor. Sırf bu oyunu akıcı bir şekilde oynayabilmek için 2.500 liralık sistem topladım ama maalesef gene istediğim akıcılığı yakalayamıyorum.

• Anakart : MSI H97 PC Mate
  • İşlemci : i5 4460 3.20GHz.
  • Ekran kartı : AMD Radeon R9 270 2GB 256 Bit.
  • işletim sistemi : Win 10 64 bit Güncel.
  • Tüm driverlar güncel.

@Recep Baltaş sizin bilginize güveniyorum, boş vaktinizde yardımcı olursanız sevinirim.

fps.jpg
fps2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS sorunları ping kaynaklı olabilir. Sistemini başka oyunlarda tek oyunculu olarak dene. Knight bu konuda biraz sıkıntılı. Oyun motoru çok eskidi. Güç planını 'Yüksek performans' yap. Sonra oyunun tüm grafik ayarlarını ve çözünürlüğü açabildiğin kadar açıp, yine normal bakış açısından ve yakın bakış açısından fotoğrafları atabilir misin?

FPS sorunları ping kaynaklı olabilir. Sistemini başka oyunlarda tek oyunculu olarak dene. Knight bu konuda biraz sıkıntılı. Oyun motoru çok eskidi. Güç planını 'Yüksek performans' yap. Sonra oyunun tüm grafik ayarlarını ve çözünürlüğü açabildiğin kadar açıp, yine normal bakış açısından ve yakın bakış açısından fotoğrafları atabilir misin?
ping kaynaklı bir sorun değil de CS:GO'da test ettim %80-90 arası gpu kullanımı bir sorun yok yani gayet akıcı oynuyorum. güç planını yüksek performans yaptığımda takılmalar oluyor Knight'ta tüm grafik ayarları full de zaten.

Çözümü yok. Oyun eski olduğu için sıkıntı çıkartıyor. Vsync açabilirsin. FPS'i 60'a sabitler. Eğer FPS 60'ın altına düşmüyorsa takılma da olmaz.
oyun eski işte vsync ayarı yok :) amd nin ayarlarından yaptığım dada bi işe yaramıyor. FPS ani düşüşler oluyor ara sıra 30-50 inip direk çıkıyor takılıyor o zamanda.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı