Knight Online GPU Kullanımı Yükseltme

Kardeşim düzelmez diyoruz, eski oyun diyoruz, çözüm yok diyoruz. Böyle oynayacaksın.
Mademki çözümünü bilmiyorsun ne demeye yorum yapıyorsun güzel kardeşim çok mu bilgilisin? Çözüm yok yazmış bir de ya, bilmiyorum kelimesini kullanmayı öğrenmelisin veyahut bilmiyorsan yorum yapmayacaksın.

Mademki çözümünü bilmiyorsun ne demeye yorum yapıyorsun güzel kardeşim çok mu bilgilisin? Çözüm yok yazmış bir de ya, bilmiyorum kelimesini kullanmayı öğrenmelisin veyahut bilmiyorsan yorum yapmayacaksın.

Haklı ama, çözümü yok bunun. Sizin gibi bir sürü insan başlık açıyor bu şikayetten. Sorun Knight Online. Bilgisayarı iyi diye Knight Online'da 20-30 FPS alanlar var ve bu durumu düzeltemiyoruz hiçbir şekilde. Bunun tek çözümü Knight Online'a artık büyük kapsamlı bir patch atılmalı(yeni bir expansion gelmeli) ve bunun üstüne grafik motoru vs. değiştirilmeli. Ciddi eski bir oyun çünkü.

Burada sana yardım eden insanlara atar yapma. Oyun GPU'yu kullanamıyor. Bunun çözümü yok.

Kardeşim harbiden ağır konuşacağım ama, sana çözümü yok diyoruz, eski oyun diyoruz, hala anlamıyor musun ya ? Allahım yarabbim gelmiş burada 10 yıllık oyunu niye tam performans oynayamıyorum diyor. Sen git önce DirectX'lerin evrimini, hangi sürümünün hangi prensibler ile çalıştığını öğren de gel !

Aynen arkadaşların dediği gibi. "Oyun fazla eski". Ayrıca siz kötü FPS te almıyorsunuz. 90-100 FPS kötü değil iyi. 800 FPS'i ne yapacaksın? Monitörün kaç Hz kaç ms değerlerine sahip? Monitörün o derece yüksek bir FPS'i destekleyebilecek mi? Monitörün şu anki FPS değerini bile gösteremiyor olabilir.

FPS dediğiniz şeyin açılımı hız değildir tam olarak. Frame Per Second anlamına gelir. Yani saniye başına size sunulan kare, sahne oluyor Türkçeye çevirirsek. İnsan gözü saniyede 800 Frame yakalayamaz. O 800 FPS farkını görebiliyorum ben dediğiniz olay psikolojik. Ki 800 FPS destekleyen bir monitörünüz olmadığına eminim. Aynı zamanda çok fazla insanın olduğu yerdeyseniz lag sorunuda oluyor olabilir. Bu internetinizden kaynaklı olabilir. Burada insanları bilmiyorsan konuşma diye azarlayamassın.

FPS iniş çıkışları rahatsız ediyorsa vsync açmalısın veya FPS kilitle. Senin kalabalıklardaki istediği akıcılığı tanıyorum, 80 FPS sabit oynarsan sorunun çözülür. nVidia kullanıyorsan çözümü bu olabilir. AMD için de bunu buldum iş görür büyük ihtimalle :D. Siz de uzun zamandır burdasınız diye kavga etmeye yer aramayın. Zorunuza gidiyorsa bir şey, rapor et butonu bostan korkuluğu değil :p Ancak FPS artırmak mümkün değil çünkü KO eski bir oyun ve pek ilgilenmiyorlar artık. Haliyle güncellemeler almıyor ve GPU yeterince iyi kullanılmıyor :kahve:

Son düzenleme:
dostum benim amacım GPU Kullanımını yükseltmek. program vs. ile var mı bildiğin öyle bir program ?
GPU Kullanımı arttırman zor ama oyun için grafik yaması indirebilirsin, daha yüksek grafikli yama bulursan artacaktır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı